18.10.10

Έκλεισε το mypetritsi

Τέλος εποχής για το ΝεοΠετριτσιώτικο blog mypetritsi, μετά από 4 χρόνια παρουσίας στην μπλογκόσφαιρα.
Ξεκάθαρα απέναντι στον Δήμαρχο Πετριτσίου, το mypetritsi συνέβαλλε στην ενημέρωση των δημοτών και στην αποκάλυψη μικρών και μεγάλων σκανδάλων, για κάποια από τα οποία καλείται σήμερα ο Βαγγέλης Παπάζογλου να δώσει εξηγήσεις στις διοικητικές αρχές και στη δικαιοσύνη.
Η τελευταία ανάρτηση του διαχειριστή Παν.Σαββίδη, είναι το "κύκνειο άσμα" ενός μπλόγκ που άφησε το στίγμα του στην περιοχή του Δήμου Πετριτσίου από τον Δεκέμβριο του 2006 έως σήμερα, με 418 αναρτήσεις και περίπου 58.500 επισκέπτες.  Εμείς ως νέοι στην μπλογκόσφαιρα, θα θέλαμε να συνεχίσει την παρουσία του γιατί μάθαμε πολλά που υπό άλλες συνθήκες θα έμεναν κρυφά. Εξάλλου πιστεύουμε πως τα μπλόγκ θα πρέπει να υπάρχουν ως φωνές ελεύθερης έκφρασης, απόψεων και θέσεων.

3 σχόλια:

  1. epiteloys na anasanei o topos!ftanei pia h mpoxa kai h empathia ton lamogion kai ton diaforon troktikon!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To mypetrıtsı htan tou savvıdı, poy eıxe th magıa na grafeı eponyma katı pou kaneıs mas den tolmaeı na to kaneı. Ara ton tewreıs 10:19 "lamogıo" kai "troktiko". Ean den tekmirioseis tiw yvreis sou eisai enas tenekes jeganotos (papazoglikos) kai oxi mono.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10:57.ΔΕΝ ΕΝΟΩ ΚΑΤ`ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ Η ΠΑΝΙΔΑ, ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΕ "ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ"ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ!ΟΠΟΤΕ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ...ΠΑΙΡΝΕΙΣ!
    ΘΕΩΡΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ tenekes jeganotos ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ papazoglikos, ΘΥΜΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή