21.10.10

DEBATE για κλάματα

Σε DEBATE (απουσία του Σπάση) εμφανίζονται αυτή την ώρα Καρύδας και Δομουχτσίδης, που μιλούν αόριστα για το όραμά τους για τον Δήμο Σιντικής και κινδυνεύει να μας πάρει ο ύπνος.
Ρε Φώτη, ξύπνα επιτέλους, για Δήμαρχος πηγαίνεις όχι για Στρατηγός. Μας έπρηξες με τις στρατιωτικές ορολογίες. Πλάκα μας κάνεις ? 
Πως θα διοικήσεις ? Με διαταγές τύπου "αποφασίζωμεν και διατάσσωμεν" ? 
Όσο για τον Καρύδα, για άλλη μια φορά επιβεβαίωσε τον χαρακτηρισμό μας "ξεπερασμένος". Πάλι καλά που δεν μας μίλησε για την 3η Σεπτέμβρη. Γερασμένες από την εποχή ιδέες.
Ο Σπάσης που ήταν ? Δεν τον κάλεσαν ? Είπαμε ανύπαρκτος στο τετράγωνο.

16 σχόλια:

  1. Πάλι καλά Φώτη που δεν μας είπες πως θα ακολουθήσεις το "στρατιωτικό" μοντέλο, στις αναθέσεις των έργων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑΣ ΠΕΤΡΙΤΣΙΩΤΗΣ22 Οκτωβρίου 2010 στις 1:27 π.μ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ.Ο ΚΑΡΥΔΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΟΔΩΡΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΡΙΜΑ !!!!!ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ.ΑΧ!!!ΑΤΙΜΟΙ ΠΕΤΡΙΤΣΙΩΤΕΣ.ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΜΠΑΜΠΗΣ-ΙΟΡΔΑΝΗΣ. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ !!! ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΩ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ 2 " ΕΚΛΕΚΤΩΝ " ΩΣ DEBATE. ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΒΡΕΛΛΗ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ! ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΦΩΤΗΣ ( ΓΙΑΤΙ, ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΡΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ..... ) ΘΑ΄ΝΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΠΟΣΤΟΛΗ.ΕΝΝΕΑ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ " ...Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ " ΚΑΙ ΟΤΙ " ... ΞΕΡΕΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ, ΑΛΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΞΑΣΚΟΥΣΑ ΕΓΩ ". ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ " ΠΟΛΙΤΙΛΙΚΙ " ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΤΙ ΛΕ ΡΕ ; Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΛΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ ! ΣΚΕΦΘΗΚΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ STUDIO ΑΙΘΕΡΑ, ΟΞΥΓΟΝΟ Ή ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΞΕΙΣ ; ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ! ΕΠΟΧΕΣ ΜΕΝΙΟΥ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ,ΤΣΑΛΔΑΡΗ,ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ ΖΟΛΩΤΑ !!! Α ΡΕ ΠΕΤΡΙΤΣΙΩΤΕΣ/ΣΕΣ ! ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΒΥΡΩΝΙΩΤΕΣ,ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΙΜΙΩΤΕΣ,ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΤΟΧΩΡΙΤΕΣ ( ΜΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΝΔΡΑΚΙΩΤΕΣ...) Η ΕΥΘΥΝΗ Μ Ο Ν Ο ΔΙΚΗ ΣΑΣ !!! κ. ΣΙΝΤΙΚΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΝΤΙΜΠΕΪΤ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ. ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΒΙΝΤΕΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΗ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΜΕΡΤΖΗ Κ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφου ειπαν εχθες στην αρχη της εκπομπης οτι ο κυριος Σπασης ελειπε απο το Debate λογω προγραμματισμενης ομιλιας στη θεσσαλονικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Στις εκλογές του 2006 ο υποψήφιος τότε Νομάρχης Σερρών Στέφανος Φωτιάδης, παρουσιάστηκε ως «ανεξάρτητος» και «αυτοδιοικητικός» και επικράτησε άνετα του «γαλάζιου» Κώστα Παπαπαναγιώτου.
    Αυτό δεν εμπόδισε την επομένη των εκλογών, να δηλώσει στα κανάλια ο Γιώργος Παπανδρέου : «Πήγαν να μου πάρουν την Πάτρα και τους πήρα τις Σέρρες».
    Το ίδιο ισχύει και με τον «ανεξάρτητο» και «αυτοδιοικητικό» Απόστολο Καρύδα. Μόνο που ο χάρτης της Σιντικής εφόσον εκλεγεί θα χρωματιστεί … «πράσινος», δίνοντας άλλοθι στην κυβέρνηση του μνημόνου ή καλύτερα του μνημόσυνο.
    Για αυτό «μεγαλοδεξιοί», μην παίζετε το παιχνίδι του Καρύδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΝΟΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΝΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Ή ΕΝΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ. ΚΙ ΑΝΑΜΕΣΑ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΕΡΑ ΕΝΑ ΦΟΥΡΦΟΥΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε σιντικακη 9+37 ασε τις ντροπες και τις ασησυχιες για μια αλλη φορα και κανε καμια βολτα απο το mypetritsi για να εξηγησεις στους πετριτσιωτες τι γαλα δινουν οι αγελαδες εκει στο μπελλες και σε ποιους καθονταν να τις αρμεξουν.
    ο κοσμος περιμενει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ 22 Οκτωβρίου 2010 9:08 μ.μ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΑΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΗΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙΣ ! ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ !!!! κ. ΣΙΝΤΙΚΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χαίρομαι ειλικρινά που βοήθησα να ξαναβρείς την διάθεσή σου για χιούμορ!καλό θα είναι όμως κάποιες φορές να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους για να μην δημιουργούνται άδικα...παρεξηγήσεις!
    ο κόσμος πάντως περιμένει...
    Και κατι "άσχετο"! Εξ ιδίας πείρας σου λέω οτι το τσίπουρο της περιοχής μας, "βαράει" πιό άσχημα το άτιμο στο κεφάλι απο την τσικουδιά!!!γιαυτό καλό θα είναι άλλη φορά να προσέχουμε και να προσέχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΟ ΝΤΙΠΕΙΤ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Ο ΣΠΑΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΩΝ.ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΛΛΩΣΤΕ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΨΑΧΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ", ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΠΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΑΠΑΙΤΟΎΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΟΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΑΞΙΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ, ΕΝΑΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, ΧΩΡΙΣΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΩΣΥΝΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ, ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΤΟΥ ΓΗΣ. ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΙ΄ ΟΛΑΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ. ΕΚΙ ΑΛΛΩΣ ΤΕ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ. ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΖΗΣΑΜΕ, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Ο ΦΩΤΗΣ Ο ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΚΑΝΕΝΟΣ. (Ο ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή