27.10.10

"Καροτί" υποψήφιος ο Απόστολος

Δέκα μέρες πριν από τις κάλπες ο Απόστολος Καρύδας θυμήθηκε πως είναι … «ανεξάρτητος» και όχι ο υποψήφιος που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ.
Το γεγονός πως η ελληνική κοινωνία, σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις, «μαυρίζει» τους υποψήφιους του κυβερνώντος κόμματος λόγω του μνημονίου και της οικονομικής κρίσης, οδήγησε τον Καρύδα και τους συνεργάτες του, να αποποιηθούν τον «σοσιαλιστικό» μανδύα, για να ελαχιστοποιήσουν τις διαρροές κυρίως από το δεξιό χώρο.
Πάντως την ίδια ώρα που ο υποψήφιος Δήμαρχος Απόστολος Καρύδας συνεχίζει να μιλάει για τον «αυτοδιοικητικό» χαρακτήρα των εκλογών, ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με την πρόσφατη διακαναλική συνέντευξή του, ξεκαθάρισε πως οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου είναι πρωτίστως πολιτικές, όπως επανειλημμένα έχει τονίσει και ο Πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς.

Με επιστολή του προς το υπουργείο Εσωτερικών, ο Απόστολος Καρύδας ζήτησε τη βραδιά των εκλογών στη μετάδοση των αποτελεσμάτων ο συνδυασμός του να εμφανίζεται με το χρώμα «πορτοκαλί», δηλαδή των ανεξάρτητων συνδυασμών.
Η επιστολή Καρύδα συγκεκριμένα :  «Η «Ενότητα και Ελπίδα για τη Σιντική» είναι ανεξάρτητη δημοτική παράταξη, που στόχος της είναι η αυτοδιοικητική ανάπτυξη του Καλλικράτειου «Δήμου Σιντικής». Η δομή της παράταξης είναι δημοκρατική και στήριγμά της είναι μία ευρεία λαϊκή βάση, που αποδέχεται τις καταστατικές αρχές και το πρόγραμμά της. Η παράταξη «ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ για τη Σιντική» είναι οργανωτική μορφή, μη κομματικού χαρακτήρα, με μοναδική πολιτική ιδεολογία την ανάπτυξη και πρόοδο του ΔΗΜΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ. Εκείνο που συνδέει τον υποψήφιο δήμαρχο, τα στελέχη, φίλους και ψηφοφόρους του συνδυασμού είναι η κοινή καταστατική συμφωνία αρχών, για την υλοποίηση ενός μόνον οράματος: ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΑΡΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥ. Η ύπαρξη της παράταξης αποτελεί ταυτόχρονα και μια καινοτόμα πρόταση για ένα ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Για τους παραπάνω λόγους επιθυμούμε στα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου 2010 ο συνδυασμός ¨ΕΝΟΤΗΤΑ και ΕΛΠΙΔΑ για την Σιντική¨ να αναφέρεται ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ και να εμφανίζεται με ουδέτερο χρώμα (καροτί)».

11 σχόλια:

  1. θα επρεπε να ντρεπεστε ολοι σας ανεξαρτητως κομματικου χωρου αλλα πρωτιστος ο κ. Καρυδας που προσαπαθει να ξελελασει τους δημοτες Σιντικης 'αφοριζοντας' και καλα τον πολιτικο χωρο απο τον οποιο προερχεται που με αυτον εκανε 'ο,τι' εκανε στον δημο Σιδηροκαστρου.Η νεα γενια εχει ξυπνησει!δηλαδη εμεις τι ειμαστε?,ιεροδουλες που τις πληρωνεις και μας καλεις να αλλαξουμε πλευρο με την 'ΜΑΣΚΑ' που προσπαθεις να πλασαρεις,με απωτερο σκοπο την ψηφοθηρια?Ε ΟΧΙ ΠΙΑ!ΤΕΡΜΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και η ΑΛΑΖΟΝΙΑ!Μου θυμιζεται κ.Καρυδα τον Παπανδρεου που ελεγε οτι 'λεφτα υπαρχουν' και μας καταντησε εδω που ειμαστε!ΝΤΡΟΠΗ!φοιτητης 22 ετων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΣ ΤΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΣΤΙΡΙΞΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΣΟΜΗ Η ΟΙΚ.ΚΑΡΥΔΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Μ.ΜΠΟΛΑΡΗ.ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΚ.ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ???
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ Ο ΚΑΡΥΔΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ. ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. Ο κ. ΣΤΑΓΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΑΡΥΔΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.
    ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΥΔΑΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. POS EINAI O ANEJARTITOS RE SAINIA; OTAN EXEIS STO CIFODELTIO APO OLOYS TOYS XOROYS . MIPOS 8ELETE NA MHN EINAI; NA MHN EXEI POLITIKH KATAGOGH NA EINAI PI8IKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ Κ. ΖΗΣΗ ΛΟΥΓΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΖΗΣΗ ΠΟΥ ΩΣ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΙΣ ΕΜΙΣΘΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΖΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ Κ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΚΑΘΑΡΟΣ Κ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. για 27 Οκτωβρίου 2010 6:21 μ.μ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΘΗΣ ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΑΛΛΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΙΟΓΟΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ; ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ; ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΓΧΑΡΗΚΙΑ ; ΤΙ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΛΗΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ; ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΑΙΝΕΥΕΣΑΙ !! ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ! ΨΑΞΕ ΣΤΟ ( Κ ) & ΣΤΟ ( Α ) ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ " ΚΑΘΑΡΟΣ " & "ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ " !!! ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΜΠΑΣΑΝ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ; κ. ΣΙΝΤΙΚΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑΣ ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΣΙΝΤΙΚΑΣ27 Οκτωβρίου 2010 στις 7:50 μ.μ.

    ΔΕΝ ΞΕΡΕΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ 27 ΟΚΤ.6.21.ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.Η ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΒΥΡΩΝΕΙΑΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ.ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΜΑΝΔΡΑΚΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΛΟΥΓΟΥ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΑΝΔΡΑΚΙΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΥΓΓΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΞΙΟΣ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!!!!!Η ΕΓΩ Η ΤΑ ΤΑΝΚΣ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΑΝΟΙΚΤΑ: ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΑΝ ΠΕΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΚΟΡΟΙΔΑ ΔΕΞΙΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ, ΕΙΣΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΘΕ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ .ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΣΘΕ ΠΑΝΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΙ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΗ ΛΕΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή