16.10.10

H ανακοίνωση αποχώρησης του Νίκου Δεμερτζή

Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010, ώρα 19.00, ύστερα από συνεννόηση των τριών επικεφαλής συνδυασμών για τον δήμο Σιντικής, Νίκου Δεμερτζή, Σάββα Καραβασιλείου και Φώτη Δομουχτσίδη, συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο ‘ΕΠΑΥΛΙΣ» στα Κάτω Πορροϊα, οι τρείς προαναφερόμενοι επικεφαλής, καθώς και πενταμελής ομάδα από κάθε συνδυασμό. Συγκεκριμένα από τον συνδυασμό του Νίκου Δεμερτζή συμμετείχαν οι: Μιχάλης Δοδακόπουλος, Αντώνης Τομπουλίδης, Νεκτάριος Ταφλανίδης, Δημήτρης Γιουβάντσης και Ζαχαρίας Μαβινίδης, από τον συνδυασμό του Σάββα Καραβασιλείου συμμετείχαν οι: Μανώλης Δεβετζής, Γιώργος Λαχανάς, Ισαάκ Ναζηρίδης, Τάκης Στεφανίδης και Δημήτρης Μάρκου και από τον συνδυασμό του Φώτη Δομουχτσίδη συμμετείχαν οι: Γιώργος Κορωνίδης, Θωμάς Αποστόλου, Νίκος Δροβατζίκας, Στάθης Ζαπρίδης και Παναγιώτης Κελέογλου.


Την διαδικασία παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, οι: Ζήσης Λούγκος, Γιάννης Σαρηγιαννίδης, Λάκης Σαρηγιαννίδης, Παναγιώτης Αμανατίδης. Χρήστος Μυστακίδης, Παναγιώτης (δασαρχειο), Δημήτρης Φραγκαλής, Κώστας Πετρίδης, περικλής Δημητρίου, Δελόγλου *, Γιάννης Παπαδόπουλος, Γιάννης Ελευθεριάδης, Γιάννης Αθανασίου, Γιώργος Ορφανίδης, * Πασχαλίδης, Γιάννης Πόππης,
Στην συνάντηση συμφωνήθηκε ομόφωνα από τους προαναφερομένους: α) η δημιουργία μίας κοινής και ενιαίας δημοτικής κίνησης για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και β) η επιλογή του επικεφαλής της κίνησης και υποψηφίου δημάρχου θα γίνει με την διαδικασία της μυστικής ψηφοφορίας, μεταξύ των προαναφερομένων 15, σε δύο ψηφοφορίες. Πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας οι τρεις επικεφαλής δεσμεύτηκαν ότι θα αποδεχθούν και θα σεβαστούν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, και ότι θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του ενιαίου ψηφοδελτίου. Το ίδιο δήλωσαν όλοι ανεξαιρέτως οι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία και οι παριστάμενοι στην διαδικασία.
Στην πρώτη ψηφοφορία, όπου κάθε ψηφοδέλτιο είχε υποχρεωτικά 2 επιλογές, έλαβαν: Δεμερτζής 11 ψήφους, Καραβασιλείου 11 ψήφους και Δομουχτσίδης 8 ψήφους. Στην δεύτερη ψηφοφορία στην οποία, όπως είχε συμφωνηθεί, συμμετείχαν οι δύο πρώτοι επιλεγέντες, έλαβαν: Δεμερτζής 8 ψήφους, Καραβασιλείου 5 ψήφους και βρέθηκαν επίσης 2 λευκά – άκυρα.
Μετά την ψηφοφορία, αφού δόθηκαν τα χέρια και επικυρώθηκε το αποτέλεσμα και ευχηθήκαμε καλό αγώνα και καλή επιτυχία στην ενιαία παράταξη και πριν ακόμη κοπάσει ο απόηχος των δεσμεύσεων, ο συνδυασμός του Φώτη Δομουχτσίδη συγκεντρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα σε ξενοδοχείο της περιοχής και αποφάσισε να αθετήσει τις δεσμεύσεις του και να κατέλθει αυτόνομα στις εκλογές.
Σήμερα το πρωί η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετασχόντων στην παραπάνω διαδικασία από τον συνδυασμό του Σάββα Καραβασιλείου, με διάφορες προφάσεις, αθέτησαν και αυτοί τις δεσμεύσεις τους και αποφάσισαν να μην συμμετέχουν σαν υποψήφιοι στο ενιαίο ψηφοδέλτιο.
Μετά από αυτές τις εξελίξεις, οι οποίες απέδειξαν ότι κάποιοι δεν επιθυμούν να αλλάξει το αυτοδιοικητικό τοπίο του δήμου μας, ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Δεμερτζής αποφάσισε να μη συμμετέχει στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και να αποδεσμεύσει τους υποψήφιους του συνδυασμού και όλους όσους τον στήριξαν.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Δεμερτζής ευχαριστεί όλους αυτούς που με προθυμία, αγωνιστικότητα και με ΚΑΘΑΡΟ ΑΓΩΝΑ, στήριξαν την προσπάθειά του και έθεσαν στην διάθεσή του και στην διάθεση του συνδυασμού τον εαυτό τους, τον χρόνο τους και την προσπάθειά τους.
ΝΙΚΟΣ ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ

7 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. esi glitoses noris. as kanoume kala emeis pou meiname ston agona

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να το παραδεχτούμε ανοιχτά, αυτοί είμαστε! Όσο για τον τόπο που κάποιοι λέμε πατρίδα το όνειρο για ένα καλύτερο μέλλον το έχουν ‘βιάσει’ κάποιοι άλλοι για χάρη μας. Για λύπηση όλοι όσοι αποδέχονται το τέλμα στο οποίο έχει επέλθει αυτός ο τόπος! Στο ίδιο έργο θεατές λοιπόν, σε μια πορεία κατηφορική…Φοιτητής ετών 21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. exoume afto pou mas axizei. enan aniparkto, enan xeperasmeno kai ena fourfouri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. gia pia politiki milas tin idees ston demertsi ' kai giati aytos mono einai ifikos kai aytos mpori na mas bgali apo to telma i na stamatisi ton katiforo.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. file 2.53
    ego den katalava oti afto leei o demerzis, ego katalava oti o demerzis epidioxe sunergasia. an den to katalaves, diavase to deltio tupou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΗΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΚΑΝΕ ΤΣΙΡΚΟ ΕΝΑ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΠΙΝΟΚΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή