10.10.10

Καρύδα στηρίζει ο Άγιος Σιδηροκάστρου

Υπέρ του Απόστολου Καρύδα τάσσεται ο ... Άγιος Σιδηροκάστρου Μακάριος, που δίνει γραμμή δεξιά και αριστερά για υπερψήφιση του πρώην δημάρχου. Ο Μακάριος (ως Κύπριος που είναι στην καταγωγή), δεν μπορεί να ξεχάσει τη στάση που κράτησε ο Σάκης Σπάσης στη μεγάλη κρίση του 2007 όταν οι μοναχές της μονής Κηρύκου και Ιουλίτης το ... έσκασαν μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα και ο δήμαρχος Σιδηροκάστρου είχε ταχθεί τότε υπέρ της αδελφότητας.
Εξάλλου ο Καρύδας θεωρείται άνθρωπος της εκκλησίας. Ως δήμαρχος Σιδηροκάστρου τις δεκαετίες 1980 και 1990 είχε τις ευλογίες του υπερσυντηρητικού Ιωάννη, λάτρη της χούντας, αλλά και της πρώην γερόντισσας Χριστονύμφης.
Περισσότερες πληροφορίες για την "αγία" παρέμβαση του μητροπολίτη μας υπέρ του Καρύδα, προσεχώς.

3 σχόλια:

  1. Ψευδές και ανέντιμο το δημοσίευμα σας για τον Αγιο Σιδηροκάστρου.Η θέση της εκκλησίας της μητροπόλεως μας είναι με τον λαό της και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.Μέριμνα του σεβασμιωτάτου είναι η λύση αυτών των προβλημάτων που τις περισότερες φορές αυτά τα δημιουργουν η πολιτική και οι πολιτικοί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ. ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ "Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗς ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ". ΤΟ ΔΕΙΧΝΕ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΛΑΟΣ ΤΟΥ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή