8.10.10

Τι συμβαίνει με το mypetritsi ?

Τι συμβαίνει με το mypetritsi (Σαββίδης κ.α) ? Με χθεσινή ανάρτηση, ο διαχειριστής του blog εμφανίζεται υπέρμαχος του Rocky Δ.Σ από το Μεγαλοχώρι Θόδωρου Κοτσακλή, που πολλές φορές στο παρελθόν είχε "στριμώξει" αποκαλώντας τον "δεξί χέρι" και "πρωτοπαλίκαρο" του Παπάζογλου. 
Σήμερα εμφανίζεται υπερασπιστής του "gamao ke derno" Δ.Σ που πολύ καλά έκανε ο Καρύδας και τον πέταξε από τον συνδυασμό του.
To mypetritsi θεωρεί πως είναι αδύνατον ο Καρύδας  να «καρατομεί» έναν υποψήφιο, λόγω μιας ενέργειας που ο ίδιος την έχει χαρακτηρίσει «πολιτικά ανήθικη»,ενώ την ίδια ώρα φιλοξενεί στον συνδυασμό του άτομα, που απ΄ όπου και αν τους πιάσεις … «λερώνεσαι».
Και εμείς έχουμε επισημάνει την παρουσία προσώπων με "γκρίζο" παρελθόν, που θα πρέπει να τεθούν εκτός, γιατί πιστεύουμε πως η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να φαίνεται τίμια αλλά και να είναι.
Γράφουμε το σχόλιο αυτό, γιατί μας έκανε εντύπωση η μεταστροφή του mypetritsi, υπέρ του Κοτσακλή. Σιγά, σιγά θα δούμε και ύμνους για τον Παπάζογλου.
(Με την ευκαιρία περιμένουμε μια απάντηση από τον διαχειριστή-ές του mypetritsi, σε κάτι που ρωτήααμε εδώ και καιρό).

3 σχόλια:

  1. ΤΙ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΙΔΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To να αποκαλεί κάποιος τον κ.Κοτσακλή "δεξί χέρι" και πρωτοπαλήκαρο του κ.Παπάζογλου και μετά να τον "γλύφει",μικρό το κακό...
    Να τον αποκαλεί όμως ΜΟΣΧΑΡΙ κι ότι πήρε μέρος στην δημιουργία του χρέους της δημ.επιχ.και τώρα να τον "γλύφει"και να τον ψηφίζει,πόσο θρασύς,χυδαίος και άθλιος κωλοτούμπας μπορεί να είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαυτό καλύτερα να γλύφεις το χωνάκι παγωτό (που τόσο πολύ σου αρέσει)παρά να μιλάς!!!
    ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ...Ε... ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή