12.10.10

Κραυγή αγωνίας για τους αμιαντοσωλήνες στο Ν.Πετρίτσι

Τις τελευταίες μέρες διαπιστώνω την συστηματική ανακοίνωση υποψηφίων συμβούλων από διάφορους συνδυασμούς της Σιντικής οι οποίοι είναι και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Πετριτσίου.
Μέσω του αντικειμενικού site σας θέλω να παρακαλέσω τους νυν δημοτικούς συμβούλους αλλά και τους υποψήφιους πλέον στο νέο δήμο Σιντικής να κάνουν τα αδύνατα δυνατά να δημοπρατηθεί το έργο της Ύδρευσης στο Νέο Πετρίτσι.
Αν και υπάρχει έτοιμη μελέτη για να ολοκληρωθεί η αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων ,εδώ και χρόνια, βελτιώνοντας τουλάχιστον την ποιότητα νερού του δικτύου ύδρευσης ,υπάρχει αδράνεια από τον ανύπαρκτο δήμαρχο που ρίχνει το βάρος στις επιλογές και στις αποφάσεις των δημοτικών συμβούλων.


Ο νυν δήμαρχος μπορεί να μην εκτελεί κανέναν έργο για να έχει να πληρώνει τις υποχρεώσεις του ή να εισπράττει τόκους ή να εμφανίζει απλά χρήμα στο ταμείο αλλά θα πρέπει να γίνει κάτι από τους νυν δημοτικούς συμβούλους , τώρα πριν χαθούν τα χρήματα.
Θερμή παράκληση προς τους υποψήφιους δημάρχους να προκαλέσουν την άμεση δημοπράτηση του έργου κάτι που θα επιβραβευτεί από το σύνολο των δημοτών μας.
Δεν δεχόμαστε να υπάρχουν 700.000,00 ευρώ για έργα και να τα κρατάει ο δήμαρχος στην άκρη για άλλους λόγους .
Έστω ένα έργο υποδομής και ποιότητας ζωής με τα λεφτά του τόπου μας για τον τόπο μας.
Μπορεί να κρέμονται όσες λάμπες λειτουργούν στους εγκαταλειμμένους δρόμου του χωριού , μπορεί να έχουμε γεμίσει χόρτα και μπάζα, μπορεί να βογκάει η αγορά μας από τα χρέη του δημάρχου, μπορεί οι δρόμοι μας να είναι άθλιοι και επικίνδυνοι αλλά το νερό είναι αγαθό.
Το δημοτικό συμβούλιο είναι αυτό που αποφασίζει τι θα εκτελέσει ο δήμος και όχι ο δήμαρχος.
κ. Δεμερτζή
κ. Καραβασιλείου
κ. Καρύδα
κ. Σπάση
κ.Δομουχτσίδη
απλά έλεος κάντε κάτι μέσω των υποψηφίων συμβούλων σας πριν είναι αργά.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Φίλε ανγνώστη από πετρίτσι.Η αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων στο πετριτσι έχει πραγματοποιηθεί εδώ και χρόνια!Δές τα 30 πρώτα δευτερόλεπτα απο το σποτάκι Δήμος Πετριτσίου 2003-2006 στο blog mypetritsi και πιστεύω να καταλάβεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή