4.10.10

"Πολιτικός πολιτισμός" εκεί στο Νέο Πετρίτσι

Ο "gamao ke derno" δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Πετριτσίου κ.Κοτσακλής, σακάτεψε στο ξύλο τον επίσης συνάδελφό του κ.Βέργο, στη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου το βράδυ της Δευτέρας. 
Μιλάμε για "πολιτικό πολιτισμό" εκεί στο Νέο Πετρίτσι, που τόσο ανάγκη έχει ο διευρυμένος δήμος Σιντικής. Να το χαίρεται και ο κ.Καρύδας το "λουλούδι" που όταν ο κ.Παπάζογλου τον έβγαλε από αντιδήμαρχο Πετριτσίου, ξεκίνησε το "αντάρτικο" μαζί με τη γυναίκα του, που ήδη συστήνεται δεξιά και αριστερά ως μέλλουσα ... διευθύντρια του δήμου Σιντικής.  

5 σχόλια:

  1. ΧΙΛΙΑ " ΜΠΡΑΒΟ " ΣΤΟΝ ΑΠ. ΚΑΡΥΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ, ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΝΤΙΚΗΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ " ΜΑΣΣΕΡ " ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ & ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΥΪΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΕ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ( ΚΟΛΤΣΑΚΛΗ κάνε αίτηση θα΄ναι χωρίς ΑΣΕΠ ). ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ " ΜΠΡΑΒΟ " ΣΤΟΝ ΘΗΛΥΚΟ ΕΚΤΟΡΑ ΜΠΟΤΡΙΝΙ ( ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ) ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΨΗΝΕΙ ΣΕ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ (ΝΤΕΜΕΚ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ )ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΝΤΙΝΑ. Ορμα Βέργοοοοοοοοοο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά που λέτε για τη σύζυγο του κυρίου Κοτσακλή είναι εντελώς αναληθή διότι όπου να ναι η γυναίκα αυτή βγαίνει σε σύνταξη και έχει κάνει ήδη τις απαραίτητες ενέργειες γι' αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα. Που πάει το Ελενάκι ? Θα χάσει η Βενετιά βελόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε,Βρε,Βρε !!! Εσύ 7 Οκτωβρίου 2010 3:28 μ.μ. για πες μας τι είδους μαλάκιο είσαι ; σουπιά ή χταπόδι ; σε ποιόν πάτε μωρέ να ρίξετε μελάνι στα μάτια ; ποιανών τα μάτια πάτε να κλείσετε ; αυτήν την γυναίκα από την εποχή που ήταν ο μακαρίτης ο Ιωάννου, Πρόεδρος στο χωριό μας ( 1967 - 1974 ) την ακούω να βογγά και να λέει ότι βγαίνει στη σύνταξη ! Αντε ρε σοβαρευτείτε λίγο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ούτε σουπιά,ούτε χταπόδι σε άδεια βρίσκεται η κυρία Κοτσακλή και όπου να ναι βγαίνει σε σύνταξη.Αφήστε λοιπόν τις λασπολογίες και κάντε καμιά άλλη δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή