16.10.10

Απάντηση Καρύδα για το μόρφωμα στον Κρουσοβίτη

Αυτό θα πει ΑΜΕΣΗ απάντηση. Πέρασε ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ για να μας απαντήσουν από τον συνδυασμό του Απόστολου Καρύδα, στην ερώτηση που έθεσε αναγνώστης μας για το μόρφωμα μέσα στον Κρουσοβίτη (νησίδα). Διαβάστε την αλαζονική απάντηση και βγάλτε τα συμπεράσματά σας, από αυτούς που θέλουν να διοικήσουν τον νέο δήμο Σιντικής. Τα σχόλιά μας αργότερα.
Η απάντηση στον άνευ στοιχείων αγωνιωδώς ερωτόντα είναι η εξής:1ον. Η ερώτηση έχει νόημα και σημασία, αν είναι γνωστός ο ερωτών (για να γίνουν με σαφήνεια κατανοητές οι προθέσεις του). 2ον. Το ζωηρό σας ενδιαφέρον μάλλον θα έπρεπε να είχε εκδηλωθεί από το 1994 και μέχρι σήμερα βέβαια, αλλά κατανοείτε ότι το όψιμον της ενέργειας δημιουργεί δυσπιστίες. 3ον. Το νησάκι είναι parking, διότι εκεί κατήντησε τα τελευταία 16 χρόνια. 4ον. Ως επόμενη δημοτική αρχή σε πολύ λίγο καρό θα φροντίσουμε να επαναφέρουμε ''το μόρφωμα'' στη κατάσταση που το οραματίστηκαν οι δημιουργοί του. Εντωμεταξύ μέχρι τότε ευελπιστούμε ότι θα αποκαλύψετε την ταυτότητά σας. 
Από τη Συντονιστική Επιτροπή του συνδυασμού ''Ενότητα και Ελπίδα για την Σιντική'' με υποψήφιο δήμαρχο τον Απόστολο Καρύδα 

4 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΤΗ. ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥ. ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ.
    ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
    ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΑΝ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ,
    ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΣΑΦΗΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιδια μην τον αδικειτε. για την καθυστερηση εννοv. δεν ειχε χρονο να διαβασει το blog σας.
    τωρα για το υφος και το ποιον της απαντησης, τι να πω... χαιρε καισαρ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή