22.10.10

Θα ακολουθήσει τη Ντόρα ο Σπάσης ;


Στις 21 Νοεμβρίου η Ντόρα Μπακογιάννη, θα ανακοινώσει την ίδρυση νέου κόμματος. Θέλουμε να ρωτήσουμε τον Δήμαρχο Σιδηροκάστρου Σάκη Σπάση, τι θα κάνει και εάν την ακολουθήσει.
Θυμίζουμε πως ο Σπάσης ήταν από τους Σερραίους αιρετούς που είχαν στηρίξει την υποψηφιότητα Μπακογιάννη για την προεδρία της Ν.Δ πριν από έναν χρόνο, απέναντι στον Αντώνη Σαμαρά.
Τον είχε κεράσει μάλιστα και σουβλάκι στου Βλαχυυ η κόρη του ακατανόμαστου μπαμπά (που πρόσφατα έκλεισε τα 92) σε τραπέζι που έκανε στους υποστηρικτές της, στις Σέρρες.
Βέβαια η Ντορίτα πάτωσε στον νομό Σερρών, αφού για 30 ψήφους δεν την πέρασε ο Πανίκας Ψωμιάδης.

5 σχόλια:

  1. ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΡΥΔΑ ΚΑΙ ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΣΗ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΡΗΣΗ "ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ" ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΗ. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ... ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΡΤΑ.... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟΝ 7.47 Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΣΠΕΥΣΕ ΜΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ... ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΩΣΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ "ΑΝ Η ΖΗΛΙΑ ΗΤΑΝ ΨΩΡΑ ΘΑ ΚΟΛΛΑΓΕ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ" ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΩΧΛΗΘΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ!ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ "ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ" ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. gia ton 10.11. den xero poio upopsifiotita enoeis kai den me noiazei. alla gia na eimaste dikaioi prepei na paradextoume oti kammia upopsifiotita den stekotan kala prin apoxorhsoun aftoi pou apoxorisan

    ΑπάντησηΔιαγραφή