12.10.10

Είμαστε απέναντί στους "5" ...

Όπως καλά καταλάβατε τον έναν σχεδόν μήνα που είμαστε on line, δεν στηρίζουμε κανέναν από τους πέντε υποψήφιους δημάρχους Σιντικής, γιατί θεωρούμε πως είναι ανεπαρκείς για το νέο ρόλο που φιλοδοξούν να παίξουν στην εποχή του "Καλλικράτη". 
Έχουμε έναν δήμαρχο (Σπάση) που θέλει να ικανοποιήσει την φιλοδοξία του για τρίτη σερί νίκη, αν και το έργο που έχει να παρουσιάσει για τις δύο τετραετίες του είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Έχουμε έναν πρώην δήμαρχο (Καρύδα) που φιλοδοξεί να γίνει νύν. Μόνο που οι καιροί άλλαξαν και το 2010 δεν είναι 1982, 1986, 1990. Έχουμε δύο υπαλλήλους της ΔΟΥ (Δεμερτζή, Καραβασιλείου) με άριστα στις πελατειακές - ψηφοθηρικές τους σχέσεις με τους συναλλασσόμενους, και τέλος έναν παραλίγο ταξίαρχο (Δομουχτσίδη) που ξαφνικά θυμήθηκε το Σιδηρόκαστρο και ήρθε να μας σώσει. 
Αφού λοιπόν έχουμε αυτούς, θα μπορούσαμε να έχουμε και άλλους χειρότερους, είμαστε υποχρεωμένοι να τους ακούσουμε.
Έτσι κρατάμε και προβάλλουμε τα όποια θετικά τους στοιχεία και καυτηριάζουμε και χτυπάμε αλύπητα τα αρνητικά τους ή αυτά που πιστεύουμε πως υποτιμούν τη νοημοσύνη μας. Είμαστε απέναντι στους "5", πάντα καλοπροαίρετα και χωρίς καμία εμπάθεια
Αυτός είναι και ο λόγος που ο κόσμος του Σιδηροκάστρου και γενικότερα του νέου διευρυμένου δήμου Σιντικής, όλοι εσείς δηλαδή, αγκάλιασαν τον Κόνοζο και τον έκαναν ... καθημερινή τους συνήθεια.  
Μόνο τον πρώτο μήνα, είχαμε περισσότερες από 4.200 επισκέψεις. Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε.

5 σχόλια:

  1. ΑΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ
    ΞΕΞΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΣΠΑΣΗ: ΤΑ 5 Α
    ΑΣΧΕΤΟΣ
    ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ
    ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ
    ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ
    ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ
    ΓΙΑ ΒΓΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΞΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΝ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ
    ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
    ΒΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ Ή ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ . ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τις τελευταίες μέρες διαπιστώνω την συστηματική ανακοίνωση υποψηφίων συμβούλων από διάφορους συνδυασμούς της Σιντικής οι οποίοι είναι και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Πετριτσίου.
    Μέσω του αντικειμενικού site σας θέλω να παρακαλέσω τους νυν δημοτικούς συμβούλους αλλά και τους υποψήφιους πλέον στο νέο δήμο Σιντικής να κάνουν τα αδύνατα δυνατά να δημοπρατηθεί το έργο της Ύδρευσης στο Νέο Πετρίτσι.
    Αν και υπάρχει έτοιμη μελέτη για να ολοκληρωθεί η αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων ,εδώ και χρόνια, βελτιώνοντας τουλάχιστον την ποιότητα νερού του δικτύου ύδρευσης ,υπάρχει αδράνεια από τον ανύπαρκτο δήμαρχο που ρίχνει το βάρος στις επιλογές και στις αποφάσεις των δημοτικών συμβούλων.
    Ο νυν δήμαρχος μπορεί να μην εκτελεί κανέναν έργο για να έχει να πληρώνει τις υποχρεώσεις του ή να εισπράττει τόκους ή να εμφανίζει απλά χρήμα στο ταμείο αλλά θα πρέπει να γίνει κάτι από τους νυν δημοτικούς συμβούλους , τώρα πριν χαθούν τα χρήματα.
    Θερμή παράκληση προς τους υποψήφιους δημάρχους να προκαλέσουν την άμεση δημοπράτηση του έργου κάτι που θα επιβραβευτεί από το σύνολο των δημοτών μας.
    Δεν δεχόμαστε να υπάρχουν 700.000,00 ευρώ για έργα και να τα κρατάει ο δήμαρχος στην άκρη για άλλους λόγους .
    Έστω ένα έργο υποδομής και ποιότητας ζωής με τα λεφτά του τόπου μας για τον τόπο μας.
    Μπορεί να κρέμονται όσες λάμπες λειτουργούν στους εγκαταλειμμένους δρόμου του χωριού , μπορεί να έχουμε γεμίσει χόρτα και μπάζα, μπορεί να βογκάει η αγορά μας από τα χρέη του δημάρχου, μπορεί οι δρόμοι μας να είναι άθλιοι και επικίνδυνοι αλλά το νερό είναι αγαθό.
    Το δημοτικό συμβούλιο είναι αυτό που αποφασίζει τι θα εκτελέσει ο δήμος και όχι ο δήμαρχος.
    κ. Δεμερτζή
    κ. Καραβασιλείου
    κ. Καρύδα
    κ. Σπάση
    κ.Δομουχτσίδη
    απλά έλεος κάντε κάτι μέσω των υποψηφίων συμβούλων σας πριν είναι αργά

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΝΕΟΥ ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΤΗ ΝΕΟΥ ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ 12 Οκτωβρίου 2010 4:45 μ.μ. Κατανοώ απόλυτα την αγωνία σου για την ποιότητα του ύψιστου αγαθού όπως είναι το νερό, για την υγεία όχι μόνο τη δική μας αλλά των παιδιών & εγγονών μας.Την καταθέτεις σε λάθος χρονική στιγμή. Πιστεύεις πραγματικά ότι οι σημερινοί υποψήφιοι σωτήρες του νέου Δήμου, είναι σε θέση να " προκαλέσουν" όπως χαρακτηριστικά ανέφερες την δημοπράτηση - συνέχιση του έργου ; Κορόϊδα είναι ; τους έχεις για αφελείς ; γιατί να πιέσουν τον κομήτη Δήμαρχο Ευάγγελο να το συνεχίσει ; γιατί πολύ απλά θα θελήσουν να καρπωθούν όχι μόνο την κατασκευή ως "δικού τους έργου" αλλά και τα bonus που θα αφήσει αυτό! Πιστεύεις ότι το ταμείο έχει λεφτά ; Δεκάρα τσακιστή δεν άφησε ο " αλλαντοποιός ". Δεν πηγαίνεις μάλλον στο Δημαρχείο. Βρωμοκοπά ολόκληρο μέσα. Σύμβουλοι και υπάλληλοι αναγκαστικά πηγαίνουν για " ψιλό " πίσω από το κτίριο και για " χονδρό " στο ρέμα. Απλήρωτη καθαρίστρια, απλήρωτοι υπάλληλοι, απλήρωτοι εργάτες. Δεν ξέρω εαν σε απογοήτευσα αλλά να ξέρεις σου έγραψα ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
    κ. Σ Ι Ν Τ Ι Κ Α Κ Η Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή