17.10.10

Καραγκιοζιλίκια ...

Καλά θα μας τρελάνει ο Φώτης. Κατήγγειλε ως στημένη μια διαδικασία που ο ίδιος συμμετείχε και αφού ολοκληρώθηκε έδωσε και τα χέρια με τον Νίκο Δεμερτζή.
Τρεις φορές μέχρι σήμερα ο ταξίαρχος ε.α έδωσε τα χέρια και πήρε το λόγο του πίσω στη συνέχεια (μιλάμε για άτομο με σταθερές απόψεις).
Η πρώτη όταν οι τέσσερις "γαλάζιοι" (Δομουχτσίδης, Καραβασιλείου, Σπάσης, Ταλιουρίδης), συζήτησαν το ενδεχόμενο να υπάρξει μία ενιαία υποψηφιότητα απο το χώρο της Ν.Δ.
Η δεύτερη όταν συμφώνησε με Καραβασιλείου, για σχηματισμό κοινού ψηφοδελτίου με επικεφαλής τον πρόεδρο του Προμαχώνα.
Η τρίτη με Δεμερτζή και Καραβασιλείου, που ενώ αρχικά δέχτηκε τη διαδικασία της ψηφοφορίας, έκανε πίσω όταν η κάλπη ανέδειξε νικητή τον Δεμερτζή.
Δεν ξέρουμε εάν θα καταφέρει τελικά να καταθέσει συνδυασμό στο πρωτοδικείο ο Φώτης, αλλά ας έχει γνώση πως ο κόσμος και βλέπει και ακούει και συμπεράσματα βγάζει. 
Και με την ευκαιρία, και επειδή πολλά λένε τα "παπαγαλάκια" σου για δημοσκοπήσεις που σε φέρνουν ... πρώτο και με διαφορά (έλεος) σε ρωτάμε Φώτη αν είσαι εσύ ο υποψήφιος που μοσχοπλήρωσε τηλεφωνική έρευνα πρόθεσης ψήφου, τα αποτελέσματα της οποίας ανάμεσα στους πέντε υποψηφίους, δεν σε φέρνουν ούτε πρώτο, ούτε δεύτερο, ούτε τρίτο.
Εάν παρήγγειλες εσύ τη δημοσκόπηση, οι ψηφοφόροι σου και οι στενοί σου συνεργάτες, σίγουρα περιμένουν να δουν τη ... δυναμική νίκης του συνδυασμού σου.

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΦΩΤΗ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ. ΜΕ ΣΠΑΣΗ Ή ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. ΔΗΛΑΔΗ Ή ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Ή ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80. ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΔΙΝΕ - ΕΔΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΝ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΕΝΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Ή ΕΝΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΕΙ (ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΨΕΥΤΗ, ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ, ΑΝΙΚΑΝΟ Κ.Λ.Π.) ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή