21.10.10

Βρε τι μας θυμίζει ο ξεπερασμένος Καρύδας ...


1 σχόλιο:

  1. Μάρκο μ’ ακούς;

    (19/10/2010 10:14)

    «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ Υποψήφιος Περιφερειάρχης

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Σέρρες, 18 Οκτωβρίου 2010

    ΘΕΜΑ: Συγκρότηση Ομάδας Τύπου και Επικοινωνίας - Οργάνωση Εκλογικού Κέντρου

    Από σήμερα, Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010 και μέχρι το τέλος της προεκλογικής περιόδου, συγκροτείται Ομάδα Τύπου και Επικοινωνίας, με ευθύνη την επικοινωνιακή υποστήριξη του συνδυασμού μας, σε επίπεδο νομού Σερρών.

    Επικεφαλής της Ομάδας, με καθήκοντα Εκπροσώπου Τύπου του συνδυασμού, ορίστηκε ο κ. Χρήστος Γεωργιάρδης (τηλέφωνο επικοινωνίας: 6930774844)».



    Ομολογώ πως τούτο το δελτίο τύπου όχι μόνο με ξάφνιασε αλλά εκτός από θλίψη αισθάνθηκα και ντροπή.

    Θέλω να πιστεύω πως δεν είναι σε γνώση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Μάρκου Μπόλαρη. Είμαι όμως βέβαιος πως είναι σε γνώση και του γραφείου των Σερρών και προφανώς της έγκρισης της Νομαρχιακής του Τοπικού ΠΑΣΟΚ και του γραμματέα του κ. Τρέντσιου. Με πληροφόρησαν μάλιστα πως ο επικεφαλής της ομάδας με καθήκοντα εκπροσώπου τύπου κ. Χρήστος Γεωργιάδης, υπήρξε επιλογή της υποψήφιας αντιπεριφερειάρχου κ. Κωνσταντινίδου. Λέγεται μάλιστα πως η ΚΥΡΙΑτον επέβαλε..! ασκώντας veto.

    Ο κ. Γεωργιάδης είναι μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Σερρών κατάγεται από τη Ροδόπολη Σιντικής και στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, τάχθηκε αναφανδόν και δημόσια υπέρ του ακροδεξιού συνδυασμού με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο, του Δήμου Σιδηροκάστρου, τον κ. Καραβασιλείου.

    Στα τοπικά κανάλια ο κ. Γεωργιάδης υπεραμύνθηκε του εκλεκτού του υποψηφίου δις και τρις. Ανέπτυξε μάλιστα και πολιτικό σκεπτικό για την ορθότητα της επιλογής του. Πρόκειται για πολιτική αφέλεια ή για πολιτικό αμοραλισμό του μέλους της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Σερρών;

    Ο κύριος εκπρόσωπος τύπου του περιφερειακού Συνδυασμού του Μάρκου Μπόλαρη, εμφανίζεται κατά προτίμηση στο κανάλι ΔΙΚΤΥΟ του κ. Αραμπατζή και χαίρει της ιδιαίτερης εκτίμησής του. Πιθανόν να είναι και πολιτικός μυστικοσύμβουλος του καναλιού.

    Όλα τα πιο πάνω είναι σε γνώση του γραμματέα της Ν.Ε. κ. Τρέντσιου και των άλλων μελών της που προφανώς είτε ανέχονται στους κόλπους τους τον κύριο εκπρόσωπο τύπου, είτε συμφωνούν μαζί του είτε είναι ανήμποροι να δράσουν και να αντιδράσουν, αρκούμενοι να κορδακίζονται στα κανάλια ως πολιτικά και κομματικά στελέχη που καθοδηγούν την Σερραϊκή κοινωνία.

    Σ.Φ.


    ΠΗΓΗ: paratiritisnews.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή