29.10.10

Φώτη, Φώτη είσαι εδώ?;

Δέκα μέρες πριν από τις εκλογές και ακόμη περιμένουμε να διαβάσουμε το πρόγραμμα του Φώτη Δομουχτσίδη για τον δήμο Σιντικής. 
Στην  ιστοσελίδα του (που όπως θυμάστε είχαμε παινέψει αρχικά) βρίσκουμε μόνο πληροφορίες για τους υποψήφιους και πόσους κατοίκους έχει κάθε χωριό του δήμου μας, όπως επίσης και άρθρα του υποψήφιου δημάρχου, που μας εξηγεί τους λόγους που πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει τα σαλόνια των Αθηνών και να ασχοληθεί με την ταπεινότητά μας. Πρόγραμμα δεν είδαμε, δεσμεύσεις δεν διαβάσαμε, θέσεις δεν καταλάβαμε. Τελικά γιατί να σε ψηφίσουμε ; Για το ωραίο σου ανάστημα και τις πολύχρωμες γραβάτες σου ? 
Επίσης ως υποψήφιοι ψηφοφόροι σου, δεν θα έπρεπε να ξέρουμε τι πιστεύεις πχ για το περιβόητο ΜΝΗΜΟΝΙΟ και τι θα πραξεις την Β΄Κυριακή ? To ρωτάμε γιατί ακούμε πολλά.  

5 σχόλια:

  1. ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΣΤΕΡ ΠΛΑΝ ΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΛΕΟΠΤΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΒΡΑΜΗ ΣΤΟ ΧΑΡΟΠΟ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΔΩ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ Κ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ...ΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΗ ΝΤΕ...ΟΜΩΣ Ο ΦΩΤΗΣ ΚΑΠΟΥ ΕΙΠΕ
    ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΑΜΑ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΧΟΥ.ΧΟΥ.ΧΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αγαπητε ανωνυμε εσυ δεν ξερεις οτι το ΛΟΥΓΓΟΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΔΥΟ Γ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΓΚ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ?ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΞΥΣΤΟ. ΠΟΥ ΞΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ 12000 ΧΙΛ ΣΕ 100 ΗΤΑΝ Η 50

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανωνυμος φυσικα δεν 8α εβαζες το ονομα σου ετσι εκαναν και οι κου κλουξ κλαν με την μασκα στο προσωπο. Αν δεν ξερεις ιστορια να σου πω εγω για τον ευεργετη των λουτρων.Απο οτι καταλαβαμε το λαμογιο που τα παιρνει εισαι εσυ που σε εβαλαν να τα πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή