20.10.10

Να τι θα κάνει τη νησίδα ο Καρύδας

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Το μυστικό σχέδιο του συνδυασμού "ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΝΤΙΚΗ" του Απόστολου Καρύδα, για τη νησίδα του Κρουσοβίτη. 
Τι προβλέπουν οι απόρρητες εισηγήσεις των συνεργατών του, που θέλουν να μετατρέψουν το Σιδηρόκαστρο σε Λας Βέγκας των Βαλκανίων (τρέμε καζίνο FINIX). Σε λίγο στον ΚΟΝΟΖΟ ...

8 σχόλια:

  1. Στις 4/10/2010 είχατε αναφερθεί στο θέμα, αλλά από τότε δεν ασχοληθήκατε (γιατί άραγε;). Το τελευταίο διάστημα βοά το Σιδηρόκαστρο, πως ένας από τους τρείς υποψήφιους Δημάρχους Σιντικής, εμπλέκεται έμμεσα στο σκάνδαλο με τα «λαδώματα» της Γερμανικής SIEMENS. Επειδή είστε από εδώ και επειδή έχετε αυτιά και ακούτε, ξέρετε κάτι περισσότερο από εμάς ;
    Η γιαγιά μου η Πελαγία λέει, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ti xaza les poy ta akoys na ta mauoyme kai emeis.an diabaseis to biografiko ton treoon ua to katalabeis. re toyska poy ta jereis ola asxoleisoy me to xorio soy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο VAROSIOTIS. ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ, ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΥΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ "ΛΑΔΩΣΕ' Η ΖΙΜΕΝΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΝΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑ ΠΡΟΧΘΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ
    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑΜΙΑ,ΑΓΚΙΣΤΡΙΑ, Ή ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΧΑΡΤΑΕΤΟ.
    ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΚΔΡΑΜΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ο ΣΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ αυτά που ακούω αναφέρω και επαναλαμβάνω, χωρίς φωτιά δεν υπάρχει καπνός. Γιατί μόνο για τους βουλευτές να ισχύει το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ? Να μας πουν οι υποψήφιοι Δημαρχοί μας για τα περιουσιακά στοιχεία τους και πως τα απέκτηααν. Δεν νομίζω να είναι κακό αυτό που λέω. Ο κόσμος πρέπει να τα ξέρει όλα, γιατί ένα σημαντικό κριτήριο του προσώπου που θα επιλέξει είναι να είναι ηθικό στοιχείο. Επειδή πολλά έχουμε δει και ακούσει, καλό θα ήταν οι κ.κ. Σπάσης, Καρύδας και Δεμερτζής να μας δημοσιοποιήσουν το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ τους, αφού λένε πως μας σέβονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. pois htan stin epitropei gia ti sin forai ,poy den doylece pote kai to akriboplirosame. oso gia to las begas einai blakia poy to grafete. oso gia ta loytra pante ston abrami na sa poi poso ta exose mesa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. o diabibastis egine stratigos,o sinta3ioyxos stratigos sumboulos etairias kinitis tilefonias.KARAKOL milise.

    ΑπάντησηΔιαγραφή