12.10.10

Βλέπουν ... Δομουχτσίδη

Η ψηφοφορία μας, με το ερώτημα : «Ποιος θα είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει» (από τους Δεμερτζή, Δομουχτσίδη και Καραβασιλείου) έληξε. 
Συνολικά συμμετείχαν 50 αναγνώστες μας, από τους οποίους: 
  • 25 πιστεύουν πως θα αποχωρήσει ο Φώτης Δομουχτσίδης.
  • 20 πιστεύουν πως θα αποχωρήσει ο Σάββας Καραβασιλείου.
  • 15 πιστεύουν πως ο Νίκος Δεμερτζής.
Οι επόμενες μέρες θα δείξουν ποιος από τους τρεις θα πάει ... σπίτι του. Θυμίζουμε πως από τους συγκεκριμένους, μονάχα ο Καραβασιλείου ανακοίνωσε ήδη 75 υποψηφίου του, όταν Δεμερτζής και Δομουχτσίδης ακόμη ... ψάχνονται.
Πληροφορίες μας αναφέρουν πως υποψήφιος Δήμαρχος Σιντικής, έχει στα χέρια του τα αποτελέσματα τηλεφωνικής δημοσκόπησης που ο ίδιος παρήγγειλε και πλήρωσε και δεν τολμάει να τη δημοσιοποιήσει γιατί φέρνει τον συνδυασμό του 4ο και ... καταϊδρωμένο. 

3 σχόλια:

  1. Μην εκπλαγείτε αν περάσει ο Δομουχτσίσης Δευτερο γύρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

    H Δημοτική Κίνηση «ΣΙΝΤΙΚΗ - ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣ» του υποψηφίου Δημάρχου του Δήμου Σιντικής Νίκου Δεμερτζή συγκαλεί σήμερα στις 6.30 το απόγευμα στο Σιδηρόκαστρο, συνάντηση των υποψήφιων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων και των στελεχών της παράταξης, με στόχο τον καταρτισμό του ψηφοδελτίου νίκης για τις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
    Σε ότι αφορά τις κακόβουλες φήμες που διασπείρουν ορισμένοι για δήθεν αποχώρηση από την εκλογική μάχη, τους υπενθυμίζουμε ότι την απάντηση την δίνει κάθε φορά ο λαός με την ψήφο του και ότι η πραγματικότητα το βράδυ των εκλογών θα είναι πολύ οδυνηρή για τους ίδιους.
    ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
    ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή