10.10.10

"Καρφί" Σπάση στον Καρύδα

"Καρφί" Σπάση στον Καρύδα, για την απόφασή του να "καρατομήσει" τον Δημοτικό Σύμβουλο ... Rocky (Κοτσακλή), ο οποίος ήδη βρήκε πολιτική στέγη στον συνδυασμό του Δημάρχου Σιδηροκάστρου. "Κάθε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, κρίνεται από το λαό στην κάλπη και όχι από «επιτροπές δεοντολογίας» με διαδικασίες express που θυμίζουν άλλες εποχές. Η δεοντολογία είναι η κρίση του λαού στις εκλογές" δήλωσε ο Σπάσης. 
Με άλλα λόγια ο Καρύδας "έφαγε" τον Κοτσακλή, με διαδικασίες που θυμίζουν ... Σοβιέτ, μη δίνοντάς του την ευκαιρία να εκφράσει την άποψή του. Απόστολε στην δημοκρατία και οι "gamao ke derno" έχουν το δικαίωμα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Το λέμε εμείς, που από την πρώτη στιγμή ταχθήκαμε υπέρ της απομάκρυνσης του συγκεκριμένου προσώπου από τον συνδυασμό σου. 
Δεν μας είπες όμως, με τα άλλα "flowers" που έχεις δίπλα σου θα κάνεις τίποτα ; Ψάχνοντας στο διαδίκτυο πέσαμε σε μια δημόσια ομολογία του υποψηφίου Δ.Σ του συνδυασμού σου, από το Ακριτοχώρι (πω πω αυτοί του Δήμου Πετριτσίου, απ΄ όπου και αν τους πιάσεις ...) ονόματι Κοκμένογλου, που παραδέχτηκε ο αθεόφοβος δημόσια πως υπέγραφε την παραλαβή ... AΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΕΡΓΩΝ. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό έτσι ; Εσύ λοιπόν που βάζεις την ηθική πάνω απ΄ όλα, έτσι μας λένε οι συνεργάτες σου, περιμένουμε να πάρεις θέση για τον υποψήφιό σου που παρελάμβανε ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΡΓΑ, για τα οποία είχαν ΚΟΠΕΙ τιμολόγια. Με αυτούς θα διοικήσεις Απόστολε ; 

7 σχόλια:

  1. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ/ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ Ο ΚΑΡΥΔΑΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΑΠΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ (ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ Ε ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΣΥΝΕΔΕΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΚΛΟΥΒΙΑ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΠΕΣΑΝ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΡΥΔΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ. ΕΞΩ Ο ΚΟΤΣΑΚΛΗΣ ΜΕΣΑ Ο ΚΟΚΜΕΝΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΡΓΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ. ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΝΙΚΟΥ (ΜΠΑΚΑΟ) ............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΥΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΠΑΣΗΣ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟ , ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΚΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΣΠΑΣΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΕΣ.
    ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΚΟΤΣΑΚΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ NEW ENTRY ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩ ΠΟΡΟΙΑ(ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΤΣΑΚΛΗΣ)ΓΙΟΥΒΑΝΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kai apo akritoxori exei palestes o spasis.vlepe paraskeyaidis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ
    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή