21.10.10

Τα "παπαγαλάκια" και η δημοσκόπηση - φάντασμα ...

Επειδή τα «παπαγαλάκια» του Φώτη (μόλις 118 για να μην ξεχνιόμαστε) συνεχίζουν να λένε διάφορα για την περιβόητη δημοσκόπηση – φάντασμα, που υποτίθεται έχουν στη διάθεσή τους και τους εμφανίζει πρώτους στην προτίμηση των ψηφοφόρων, εμείς ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ (για άλλη μια φορά) τον επικεφαλής του συνδυασμού «Σιντική. Νέα Εποχή» να τη ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ εφόσον την έχει στα χέρια του, διαφορετικά να ζητήσει από τους υποψήφιους συμβούλους του και στενούς του συνεργάτες, να σταματήσουν να διαδίδουν ανοησίες.
Επειδή όμως εμείς έχουμε πολλούς «ρουφιάνους» που μας μετέφεραν «πικάντικες» λεπτομέρειες της επίμαχής δημοσκόπησης (που περιλαμβάνει του τρεις νυν και δύο πρώην υποψηφίους και διενεργήθηκε τηλεφωνικά στις αρχές Οκτωβρίου σε δείγμα 800 ατόμων σε ολόκληρο το νέο δήμο Σιντικής) σας αποκαλύπτουμε τη σειρά προτίμησης των πέντε.
Συγκεκριμένα στην ερώτηση «Τι θα ψηφίσετε στις 7 Νοεμβρίου» οι απαντήσεις φέρουν πρώτο τον Σάκη Σπάση, δεύτερο τον Απόστολο Καρύδα, τρίτο τον Νίκο Δεμερτζή, τέταρτο τον Φώτη Δομουχτσίδη και πέμπτο τον Σάββα Καραβασιλείου.
Να σημειωθεί πως δεν διατυπώθηκε ερώτημα για την προτίμηση κατά την Β΄Κυριακή, εφόσον υπάρξει. 
Μετά από τα παραπάνω, παρακαλούμε τα γαλαζοπράσινα «παπαγαλάκια» είτε να σωπάσουν, είτε να δημοσιοποιήσουν την δημοσκόπηση – φάντασμα, που έχουν στα χέρια τους αν την έχουν βέβαια.

12 σχόλια:

  1. ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΠΑΣΗΣ ? ΜΕ ΠΟΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΥΔΑ ? ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. A.K 41%,A.S 20,75%,F.D 20,51%,S.K 7%,N.D 5%. KARAKOL milise.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καρακολ στην προσθεση βλεπω τα πας καλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TO zoumi einai i diafora(0.24)ta ipolipa einai d3-da.KARAKOL milise.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καρακολ, μηπως εισαι καρυδοπουλο;
    ειναι της εποχης φρουτο(;) το καρυδι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α.Σ. 34% Α.Κ. 23% Ν.Δ. 21% Φ.Δ. 07% Σ.Κ. 11% ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ 04%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. pros 4:16 an ND 21 KAI SK 11 HTAN DEYTEROI TI ZITOYSAN APO FD?????(EPAVLIS)Caracal milise.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΚΟΛ 7.00 ΑΝ Ο Φ.Δ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ 20% ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΣΤΟ ΕΠΑΥΛΙΣ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΠΗΓΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΤΗΝ "ΕΚΑΝΕ"; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΙ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. ΒΟΥΗΞΕ ΟΛΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ, "ΑΚΥΡΟ ΑΚΥΡΟ". ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!! ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!!! ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΝΤΣΙΟΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΦΡΟΥΤΤΟ Ο ΤΣΙΝΤΣΙΟΣ ΠΩς ΠΑΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΜΟΥΧΛΑ(ΣΠΑΣΗ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ(ΚΑΡΥΔΑ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΤΙ Μ...... ΚΑΝΑΜΕ. ΔΕΙΞΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΝΕΟΥΣ!! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΛΕΩ ΜΟΝΟ -ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ-ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΥΛΑΔΙΟ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΝ ΝΗΣΙΔΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΕΩΣ? ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΟΙ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ! ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. για τον 1.30 και 1.38. δηλαδη να ψηφισου φ.δ.;
    αυτοσ κι αν ειναι. ασε δεν θα παρω. εγω θα παω για ψαρεμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή