8.10.10

Ενας μήνας πριν τις εκλογές και ακόμη δεν ανακοίνωσαν ...

Βρισκόμαστε ένα μήνα πριν από τις δημοτικές εκλογές και ακόμη οι επίδοξοι δήμαρχοι Σιντικής, πλήν Καρύδα που ανακοίνωσε ονόματα αλλά έχει διαρροές, δεν ανακοίνωσαν ούτε έναν υποψήφιο που συμμετέχει στον συνδυασμό τους. Σπάσης, Δομουχτσίδης, Καραβασιλείου από τη μία και Δεμερτζής από την άλλη δείχνουν "πελαγωμένοι", προσπαθώντας να συμπληρώσουν τουλάχιστον το βασικό κορμό προκειμένου να κατεβάσουν ψηφοδέλτιο (θέλει περίπου 40 υποψήφιους). 
Όσον αφορά τους τρεις "γαλάζιους" πληροφορίες απο τη ΝΟΔΕ αναφέρουν πως υπάρχει εισήγηση προς τα κεντρικά του κόμματος να μη δοθεί επίσημο χρίσμα, προκειμένου οι "χαμένοι" του δεύτερου γύρου να στηρίξουν αυτόν που θα περάσει απέναντι στον Καρύδα λογικά.
Ο Σπάσης προχωράει στον δήμο Πετριτσίου πολύ καλά λόγω Ταλιουρίδη και σχετικά καλά έως χάλια στους δήμους Κερκίνης και Σιδηροκάστρου.
Ο Δομουχτσίδης αν και δεξιά και αριστερά δηλώνει πως έχει πληθώρα υποψηφίων, δεν τραβάει δυτικά του Στρυμόνα (Πετρίτσι, Κερκίνη) ενώ έχει ερείσματα στον δήμο Σιδηροκάστρου.
Ο Καραβασιλείου έχει κάνει καλές επιλογές σε Πετρίτσι και Κερκίνη, αλλά δεν τραβάει μέσα στον δήμο Σιδηροκάστρου. 
Όσον αφορά τον Δεμερτζή, δείχνει να έχει κουραστεί αν και επιμένει πως θα φτάσει μέχρι τέλος.
Εσείς συνεχίστε να ψηφίζετε στην ανοιχτή μας ψηφοφορία (δείτε επάνω δεξιά) για το ποιος απο του κ.κ Δομουχτσίδη, Καραβασιλείου, Δεμερτζή θα αποχωρήσει απο την εκλογική διαδικασία.  

1 σχόλιο:

  1. Το ζητημα ειναι ποσα ονοματα θα δημοσιευσει καιποιος; Να δουμε ποις θα παει στο Πρωτοδικειο
    Και γιατι παρακαλω είνα εξω απο την ψηφοφορια ο Σπασης και ο Καρυσας; Ειστε σιγουρπι οτι αυτοι εχουν συνδυασμο;
    Αν μιλα με για 80 - 90 ονοματα χαιρω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή