13.12.10

Προς "επαγγελματίες" σχολιαστές

Δυστυχώς κάποιοι από τους αναγνώστες μας έχουν "ξεφύγει" από τα εσκεμμένα, βγάζοντας τα εσώψυχα και τις ανασφάλειες τους μέσα από το blog μας, με σχόλια επαναλαμβανόμενα και κουραστικά (ίδια άτομα με ίδια σχόλια). 
Επειδή το τελευταίο διάστημα γινόμαστε δέκτες παραπόνων από διάφορους που προσβάλλονται όχι για αυτά που γράφουμε αλλά για τα σχόλια συγκεκριμένων αναγνωστών μας,  από σήμερα επιβάλλουμε με λύπη "μετριασμό" των σχολίων. Αυτό σημαίνει πως όποιο σχόλιο δημοσιοποιείται θα ελέγχεται πρώτα από μέλη του Κόνοζος.
Επίσης όποιος/όποια θεωρεί πως φιλοξενούμε σχόλια αναγνωστών μας που τον/την προσβάλουν, παρακαλούμε να μας ενημερώσει προκειμένου να τα διαγράψουμε, εφόσον δεν έχουν πέσει στην αντίληψη μας.
To blog αυτό δημιουργήθηκε για να αποτελέσει βήμα διαλόγου και αντιπαράθεσης με επιχειρήματα και προτάσεις και όχι μέσο για να δημοσιοποιεί κάθε κομπλεξικός τα κόμπλεξ του. 
Η ελεύθερη ανάρτηση σχολίων. θα επιστρέψει και πάλι εφόσον οι "επαγγελματίες" αναγνώστες μας, σταματήσουν τη "βιομηχανία" αναρτήσεων κατά όσων δεν χωνεύουν.
Konozos Team 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου