1.12.10

Ώρα "μηδέν" για τον δήμαρχο Πετριτσίου

Ώρα μηδέν για τον δήμαρχο Πετριτσίου Βαγγέλη Παπάζογλου, τέσσερις εβδομάδες πριν αποχωρήσει από τη θέση του, αφού καλείται να δώσει εξηγήσεις και πειστικές απαντήσεις στη δικαιοσύνη και στις δημόσιες ελεγκτικές αρχές, για τις "γκρίζες ζώνες" στα πεπραγμένα της διοίκησής του, καθώς και για τη "μαύρη τρύπα" στο ταμείο του δήμου.
Την ώρα που ο Εισαγγελέας Σερρών διέταξε αυτεπάγγελτα προανάκριση, που ήδη ξεκίνησε, για όσα καταγγέλθηκαν το τελευταίο διάστημα από τον Δημοτικό Σύμβουλο της αντιπολίτευσης Γιώργο Νικολάου, στον δήμο Πετριτσίου ξεκίνησαν οι έλεγχοι που διατάχθηκαν από τον Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου και τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, την ίδια ώρα που Οικονομικοί Επιθεωρητές κάνουν "φύλλο και φτερό" τις δύο δημοτικές επιχειρήσεις, στις οποίες πρόεδρος είναι ο δήμαρχος Βαγγέλης Παπάζογλου.

45 σχόλια:

  1. στη φυλακη οσοι χρεωσαν τον δημο πετριτσιου και καθε δημο. επιτελους δικαιοσυνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΒΑΓΕΛΗ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΣΑΝ ΑΘΛΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΝΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύστημα κακοδιοίκησης και αυθαιρεσίας, αποκαλύπτει έκθεση των Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, ύστερα από έλεγχο, που πραγματοποίησαν στον δήμο Άνω Λιοσίων, μετά τις καταγγελίες των εργαζομένων στο Δημοτική Επιχείρηση, οι οποίοι έμειναν απλήρωτοι για μήνες.

    Τον λόγο τώρα έχει η δικαιοσύνη, καθώς η έκθεση των ελεγκτών θα αποσταλεί στον εισαγγελέα εφετών Αθηνών για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών, αλλά και στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος για φορολογικό έλεγχο.

    Αντε bye Vegelis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είπε :
    Η κατάσταση που θα αντιμετωπίσουμε, όπως την είχα προσεγγίσει προεκλογικά, επιβεβαιώνεται και μετεκλογικά με δραματικότερους τόνους.
    Έχουμε να παραλάβουμε έναν διαλυμένο, ξεχαρβαλωμένο αυτοδιοικητικό μηχανισμό, έναν καταχρεωμένο Δήμο και μία κακή διαπαιδαγώγηση της κοινωνίας στις ατομικές και συλλογικές εκφράσεις της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. na diabasei o taloyridhs kai o papazogloy kai o nikolaoy ton oymanismo ekato fores. kai na mas poyn ta 8 xronia o an8rwpos pote htan sto kento twn apofasewn toys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανάμεσα στα πολλά προβλήματα που θα κληρονομήσουν οι νέοι καλλικρατικοί δήμοι είναι και οι οφειλές προς τρίτους των καποδιστριακών, οι οποίοι καταργούνται.
    Οι πιστωτές-εταιρείες αντιλαμβανόμενες το νέο καθεστώς σπεύδουν να κατοχυρώσουν οφειλόμενα μέσω της δικαστικής οδού και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου βγαίνουν στο σφυρί “φιλέτα” για λίγες δεκάδες ευρώ.
    Με τη χρήση του έκτακτου μέτρου, της κατάσχεσης ακινήτων, ιδιώτης εργολάβος προσέφυγε στο δικαστήριο για να διεκδικήσει δεδουλευμένα από τον δήμο Παραλίας (Πιερίας) βγάζοντας σε εκπλειστηριασμό παραλιακή έκταση 21 στρεμμάτων με τιμή εκκίνησης που ορίστηκε στις 640.000 ευρώ, ενώ η αξία του ακινήτου εκτιμήθηκε στα 960.000 ευρώ. Και όλα αυτά για οφειλή του δήμου μόλις 40.000 ευρώ...

    Γεγονός είναι ότι πάρα πολλοί δήμοι ανά την Ελλάδα θα κληροδοτήσουν χρέη στις νέες διοικήσεις και οι νέοι δήμαρχοι κινδυνεύουν να χάσουν κοψοχρονιά... την προίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. anvnyme 04/0721mm 2010 ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΛΙΟΥΡΙΔΗ,ΤΟΝ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ,ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΝ ΟΥΜΑΝΙΣΜΟ!ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΔΙΕΤΕΛΕΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΟΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.ΤΟ ΕΑΝ ΕΒΛΑΨΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ,ΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΝΑ ΧΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΕΛΑΤΗ ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ!ΤΑ STAGE ΤΩΝ1200 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ,ΟΙ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!THE PARTY IS OVER!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΑΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥΣ!ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΤΑΛΙΟΥΡΙΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ,ΑΠΛΑ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ!ΓΙΑΤΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΔΟΞΑΣΘΗ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΘΗ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ!!ASTA LABISTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε ΡΕ ΚΑΘΗΚΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΤΑΛΙΟΥΡΙΔΗ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΗΔΙΑΣΕ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΑΛΙΟΥΡΙΔΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ &ΗΣΥΧΑΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πετριτσώτης μη κομπλεξικός5 Δεκεμβρίου 2010 στις 1:02 μ.μ.

    ανώνυμε 12.05 είσαι πορωμένος, με παρωπίδες και έχεις πραγματικά κόμπλεξ με τον ταλιουρίδη.τον ταλιουρίδη ούτε τον κυνήγησε ,ούτε τον έδιωξε ο κόσμος από τον πετρίτσι.είναι ήταν και θα είναι παρών στο πετρίτσι.αλλοι ε'ιναι περαστικοί και κυνηγημένοι από τους πετριτσώτες και δεν τολμούν να εμφανιστούν πλέον στό πετρίτσι.δυστυχώς ο ταλιουρίδης δεν άξησε να γίνει δήμαρχος στο πετρίτσι γιατί μας έπεσε πολύ ένας άνθρωπος με όραμα και εργσιομανής.εμένα και τους συγχωριανούς μου μας αρμόζει δήμαρχος τύπου μαυρίδου,παπάζογλου.ξυπνήστε πετριτσιώτες και βάλετε μυαλό και μην σας παρασύρουν κάποιοι κοπλεξικοί σαν τον ανώνυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ5 Δεκεμβρίου 2010 στις 1:02 μ.μ.

    ANVNYME 1205/5-12-2010 MHN ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΑΙ ΑΔΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΕ ΟΤΙ ΟΚΟΣΜΟΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟΝ ΤΑΛΙΟΥΡΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ΓΙΑΤΙ
    Α.ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ 08-10-2010 ΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ 940 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΤΡΙΤΟΝ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ 705 ΨΗΨΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ 757 ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
    Β.ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ 142 ΨΗΦΟΥΣ
    Γ.ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ07-11-2010 ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΠΑΣΗ ΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ 80 ΜΟΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΥΔΑ,ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΟ ΚΛΠ
    ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ?
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΜΙΚΡΑ ΣΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΟΜΕΙΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ
    ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ!
    ΥΓ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΟ ΟΥΣΤ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ ΛΟΓΩ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
    ΚΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Δεν μπορεί να έχουν θέση στο κράτος οι επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι" είπε ο κ. Ραγκούσης.
    Τα ΤΕΙ είναι δημόσιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΑΛΙΟΥΡΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. den einai parajeno poy grafoyn oloi mono gia to petritsi kai tipote gia ton dhmo kerkinhs , ekei oi misoi pane oti wra ueloyn kai enas an 8elei paei oti wra goystarh kai to onama aytoy toy ergatikoy B. . . .e. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. O ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΥΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟ Κ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΤΑΛΙΟΥΡΙΔΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΣΠΑΣΗ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΕΤΡΙΤΣΙΩΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΝΟ.Ο ΤΑΛΙΟΥΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ Κ ΟΧΙ ΨΕΥΤΟΚΕΦΑΛΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ!ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ,ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ!!!ΟΠΟΙΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ,ΑΜΕΣΩΣ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ!ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ!ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ6 Δεκεμβρίου 2010 στις 4:46 μ.μ.

    ΑΝΩΝΥΜΕ06/237 ΔΕΚ 2010 ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ!ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΟΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ (ΕΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ) ΑΗΔΙΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΛΙΟΥΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΥΔΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΗΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΥΟ ΑΠΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
    Α.ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ Ο ΚΑΡΥΔΑΣ ΕΛΑΒΕ 560 ΨΗΦΟΥΣ ΕΠΙ ΕΓΚΥΡΩΝ 2030 ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟΣΤΟ 42%,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ(47.5%)
    Β.ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥΣΠΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΙΔΗΡΟΚΣΤΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΕΡΚΙΝΗΣ!
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΑΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!
    ΟΣΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΠΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑΣ,ΑΦΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΕΣ!ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ,ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ,ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ!!!
    ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΘΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΧΑΡΤΟΠΑΙΞΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ,ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑ ΣΤΑΡΤΣΟΒΙΤΙΚΑ,ΒΛΑΧΙΚΑ,ΠΟΝΤΙΑΚΑ,ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΑ,ΓΥΦΤΙΚΑ,ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ,ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΕΙΚΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΕΡΓΟΥ ,ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ(ΕΝΑΝΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΕΝΙΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ).ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΑΛΛΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΥ ΕΨΗΦΙΣΑ ΔΕΞΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΑΛΑΝΤΕΥΟΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παιδιά χάσαμε τον Μ.Χ και τον Κ.Μ λέτε να πήγαν για διάβασμα????? caracal milise.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εδω ειμαι μονο διαβαζω . και δεν ξερω τη γινεται στο πετριτσι. και ο καφετσησ χαθηκε απο την ωρα που τουσ βολεψε ολουσ τουσ φιλουσ του.Μ.Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Απ' ότι βλέπω η συνέχεια του γνωστού εμετικού blog ενός "μεγάλου δημοσιογράφου" που παροτρύνει τον κόσμο να βρίσει τον Δήμαρχο βρίσκεται εδώ!
    Ξεχνάτε να αναφέρετε πως ο Καρύδας θα παραλάβει 1.400.000€ από το δήμο Πετριτσίου! Λεφτά μπλοκαρισμένα από την αξιόλογη αντιπολίτευση του Δήμου Πετριτσίου! Καλή κληρονομιά στις μέρες μας, έτσι?
    Όσο για τον Ταλιουρίδη, αναρωτιέμαι από ποια θέση έκανε μεγαλύτερο κακό (συμπολίτευσης ή αντιπολίτευσης)! Η στάση "αφού δεν είμαι εγώ δήμαρχος δεν θα αφήσω κανέναν να κάνει τίποτα άλλο" είναι "μεγάλου πολιτικού άντρα"¨!! Το γεγονός εξάλλου πως ο Καρύδας πήρε τόσο μεγάλο ποσοστό στο Δήμο Πετριτσίου οφείλεται κυρίως στη στήριξη του πρώην δημάρχου στον Σπάση καθώς και στην εκτενή παρουσία δίπλα στον Σπάση ενός άλλου μεγάλου πολιτικού άντρα, του Νικολάου! Αλήθεια, τι έγινε στο τοπικό του Μανδρακίου? Κι εκεί έχασε ο Νικολάου? Είναι άξιον απορίας πάντως, ούτε ένα τοπικό ο συνδυασμός που κυνήγησε τόσο πολύ τον Δήμαρχο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ7 Δεκεμβρίου 2010 στις 1:53 μ.μ.

    ΑΝΩΝΥΜΕ 11¨19/07-12-2010 ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΡΥΔΑ.ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!
    Ο ΚΑΡΥΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ,Ο ΠΡΩΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ,ΟΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ,Ο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ,ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ(ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΥΔΕΣ ΤΟΥ)ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΜΕΣΟΥΡΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ!
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΤΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΕΝΩ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΑΜΑΡΧΟΣ (ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ) ΤΕΛΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΣΙΩΠΗΡΑ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ?ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΕ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΠΑΣΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΗ ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΙΚΗΣ,ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΚΑΡΥΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ!ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ?ΨΗΦΙΣΕ ΣΙΩΠΗΡΩΣ ΤΟΝ ΚΑΡΥΔΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ!ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΔΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΡΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ!(ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕ ΑΡΑΓΕ?)
    ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΥΔΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ(ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΚΑΡΥΔΑΣ).
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΣΟΥΡΑΝΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1990,ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ,ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΝΔΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ!ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΕ ΣΤΟ ΜΑΝΔΡΑΚΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΡΑΥΒΕΣΕ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!Η ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΦΘΟΡΑ(20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ)ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΥΡΕΙΑ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΙΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΥΤΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΘΟΤΙΟΛΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΜΟΝΕΣ,ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ,ΑΟΚΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ!ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΔΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΕ ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΟΞΕΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ,ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΝΩΝΥΜΕ 07-12-2010 ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΕΙΣ. ΕΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΑΛΙΟΥΡΙΔΗΣ Ή ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΚΑΤΑ. ΟΣΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΑΝ ΛΕΩ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΕΣ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΑΠΕΡΡΙΠΤΕ. ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΛΙΠΩΝ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΕ ΔΙΟΤΙ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΣΟΥΝ ΠΑΠΑΖΟΓΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. GARACAR ΣΑΝ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ.Μ ΕΧΕΙ Η ΠΙΑΤΣΑ ΠΟΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΨΗΛΑ ΣΤΑ ΛΕΩ Ο Κ.Μ ΚΑΙ Ο Μ Χ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΩΝΙΜΑ ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΟΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟΣ7 Δεκεμβρίου 2010 στις 6:03 μ.μ.

    ΠΑΙΔΙΚΕ ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΕΑΝ ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1986ΕΩΣ ΤΟ 1998.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΜΟΜΦΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΛΑΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΝΟΜΕΣ!!ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΛΙΟΥΡΙΔΗ,ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΙΣΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ!!
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΠΘΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ,ΩΣ ΔΗΜΟΣΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ7 Δεκεμβρίου 2010 στις 6:16 μ.μ.

    dhmosiografako-royfianako o NIKOLAOY EKANE PROEDROS KOINOTHTAS KAI OXI DHMARXOS!!EPIPLEON UA HUELA NA SE RVTHSV ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΑ ,ΟΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΜΙΣΗΘΗΚΕ ,ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ?ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς Κ.Μ έμαθα πως εκπαίμπεις από internet kafe γεφύρι,ακούγεται πως με τον δικό σου κάτι παίζει?CARACAL MILISE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΙΚΗΓΟΡΕ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ 6/12/4+46 ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ Π....Α.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΥΜΙΛΟΥΜΕΝΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑ! ΕΓΩ ΕΓΡΕΨΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ.ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ7 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:49 μ.μ.

    I AM SORRY DEAR ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ(ΑΝΩΝΥΜΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. πριν απο καμια ωρα ειπα στην πλατεια του πετριτσιου οτι ο ταλιουριδης και το τσογλανι του ονομαζουν τον νικολαου ΣΟΦΡΩΝ ανθρωπο ξεκαρδιστηκαν στα γελια.ανοιξαν μπυρες.ακομα πινουν και γελανε οχι για τον νικολαου για τον ταλιουριδη γελανε.Αχ πωσ καταντησες φιλε ΘΟΔΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Στη φυλακή οδηγήθηκε ο πρώην δήμαρχος Ζακυνθίων Άκης Τσαγκαρόπουλος, ύστερα από την απολογία του στον ανακριτή για την υπόθεση των πλαστογραφημένων αποφάσεων του δήμου, την περίοδο 2006-2007.
    Το θέμα είχε καταγγείλει η αντιπολίτευση του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Την παραίτηση του υπέβαλλε στον ΓΓ της περιφέρειας Αττικής ο δήμαρχος Νεας Σμύρνης Γ.ΚΟΥΤΕΛΙΔΑΚΗΣ λόγω του οτι κατηγορηθηκε οτι μαζι με αλλα εννεα ατομα εξεδιδε τιμολόγια για εργα που δεν εγιναν ποτε στον Δήμο!Στην πραξη αυτη οδηγηθηκε για λόγους ευθιξίας,μέχρις ριστικής διελεύκανσης τησ υπόθεσης απο την Δικαιοσύνη! Μπραβο του!ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δύο εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι στο νέο δημοτικό συμβούλιο Νέας Σμύρνης φαίνεται ότι δεν θα ορκιστούν ποτέ.
    Πρόκειται για τον πρώην δήμαρχο Νέας Σμύρνης Γιώργο Κουτελάκη και την πρώην αντιδήμαρχο Μαρίνα Ιακωβάκη, για τους οποίους ο Εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ζήτησε σήμερα να κυρηχθούν ένοχοι για σειρά κακουργημάτων.
    Οι συγκεκριμένοι κατηγορούνται μαζί με άλλους πρώην δημάρχους αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους (Λουκάς Σιότροπος - πρώην δημοτικός σύμβουλος Νέας Σμύρνης, ανιψιός του πρώην δημάρχου, Γεώργιος Πώποτας - πρώην αντιδήμαρχος Παιδείας της Νέας Σμύρνης, Παναγιώτης Κρυπωτός -πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Νέας Σμύρνης και πρώην δήμαρχος Μολάων Λακωνίας, Ελευθέριος Γενεράλης -πρώην δημοτικός σύμβουλος Νέας Σμύρνης) ότι εξέδιδαν πλαστά τιμολόγια , προκαλώντας ζημία 1.590.556 ευρώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 9η Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς
    Έχει υπολογιστεί ότι κάθε χρόνο πληρώνονται σε όλο τον κόσμο για δωροδοκίες 1 τρισεκατομμύριο δολάρια, γεγονός που εντείνει τη διαφθορά και συμβάλλει στην υπονόμευση του μέλλοντος των επερχόμενων γενεών. Κάθε πράξη δωροδοκίας συμβάλλει στη φτώχεια, αποτελεί τροχοπέδη στην πρόοδο και αποστερεί πόρους για επενδύσεις.

    Τη διαφθορά μάχεται εδώ και χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο η μη κυβερνητική οργάνωση «Διεθνής Διαφάνεια», που έπεισε τον ΟΗΕ να υιοθετήσει σχετικές πρωτοβουλίες. Η 9η Δεκεμβρίου γιορτάζεται ως Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς, γιατί την ημερομηνία αυτή του 2003 η γενική συνέλευση του ΟΗΕ υιοθέτησε τη Συνθήκη κατά της Διαφθοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. εποχη θα αφησει ο ΘΩΔΟΡΟΣ ΣΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΙΧΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΜΤΣΗΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ.ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΥΠΗΤΟ ΔΥΔΥΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΣ ΤΟ Μ Χ ΚΑΙ ΑΔΡΕΑΔΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΟΛΑ ΨΕΜΑ ΑΠΟ ΤΑΛΙΟΥΡΙΔΗ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΣΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΝΟΥΝ ΝΕΡΑ.Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΧΑΘΗΚΕ Ο Μ Χ ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΟ ΕΡΙΞΕΣ.ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΗ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΑΝΕΒΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΞΥΠΝΗΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙΣ ΠΡΟ ΕΚΛΗΞΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ανωνυμε 10-12-2010 4:14 βλεπω τα ξερεις ολα. ελα 20-12-2010 στην αιθουσα του δικαστηριου να δεις ποιος λεει ψεματα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ 4:14 ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 20-12-2010 Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. γκαρκα-ανωνυμε-καφετζη σταμάτα να γλείφεις....έλεος πια.παινέυεις λοκα μουμτζίδη μπακρατσά ανδρεάδη..αλλα εντάξει...εσυ για τον εθνικό είπαμε ενδιαφέρεσαι αχαχααχχαχαχαχαα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕΤΖΗ 9,48 ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΔΕΝ ΓΛΕΙΦΕΙ ΚΑΝΕΝΑ.Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ. ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΠΙΟΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΦΤΕΙΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΞ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΚΑΡΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΟΝΤΡΕΣ ΓΚΑΡΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΤΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ ΜΟΝΟΠΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ. ΤΑ ΕΧΩ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΡΑΨΤΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΩ. Μ.Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΓΚΑΡΚΑ βλέπω ξαναγράφεις,αν ξέρεις κάτι για Μ.Χ γράψτω να το μάθουμε αλλιώς ασχολήσου με τον φίλο σου τον Τοπολίγκα. Υ.Γ Οι ρουφιάνοι έχουν μαύρη ψυχή σαν γκάρκα.CARACAL MILISE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 4+14 αν γνωριζεις οτι καποιο λαμογιο του κερατα δεν εχει υδρομετρο και δεν πληρωνει νερα,βγαλτον στην σεντρα εδω και τωρα και μην φοβασαι ΤΙΠΟΤΑ!!!αντιθετα μαλιστα αυτοι πρεπει να τρεμουν!!!
    επιτελους φιλε καθε κατεργαρης στον παγκο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή