28.11.10

Τυχαίο ? Τι λέτε ?

Για να ξυπνήσουμε λίγο. Πείτε μας την άποψή σας, γιατί παραιτήθηκαν ο Χρήστος Κελεσίδης από τη ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του συνδυασμού του Απόστολου Καρύδα και ο Ευστράτιος Χοτζούδης από Δημοτικός Σύμβουλος (πρώτος σε ψήφους) την επομένη της εκλογής του. Σχετίζονται οι δύο παραιτήσεις ? Τι λέτε ?

13 σχόλια:

  1. H DIAPLOKES SYNEXIZONTAI STHN PARATAKSI TOY KYRIOY KARYDA....NA DOUME TI THA KANEI STO DIMO , AMA GINONTAI TETOIA STO SINDIASMO TOU!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ω ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΥΛΟΤΟΜΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΣΑΣ ΨΗΦΟ ΕΚΛΕΞΑΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΟΤΖΟΥΔΗ,ΣΕ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΕΙΛΙΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΧΟΤΖΟΥΔΗΣ ΩΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ;ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ.ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΣΠΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΣ 02ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ.ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΥΔΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΤΕΡΑΣ ΗΘΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ!!!!!ΚΡΙΜΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ifarpagi k exapatiii den egine mono apo ton xotzoudi,k alla lamogia piran stavroudakia logo tis demek anexartisias.....i lexi enotita xathike gia ton k.karyda toulaxiston akoma k tora as kanei kati gia tin elpida.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ. ΧΘΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΛΕΓΑΝ ΔΥΟ ΣΥΝΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ,ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΚΑΡΥΔΑΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΗ. [οι δυο δεν εχουν εκλεγει.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. yp.symvoulos tou karida ek tis dexias pterigas perimenei tis epomenes kinhseis tou dimarxou gia na topothetithei...an ta vgalei stin fora tha kapsei pollous.ego eimai kollitari k mou ta eipe.i epistoli pou tha dimosiefsi tha kanei patago.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παπαρολογιες. ολοι γινατε ειδικοι και ολοι ξερετε απο πρωτο χερι το τι και πως.

    ο χουτζουδης παραιτηθηκε γιατι δεν μπορουσε να ειναι και δημοτικος συμβουλος και διευθυντης δασων. απλα τα πραγματα. μπορει να γινοταν αντιδημαρχος για 3 χρονια και να επαιρνε λεφτα αλλα προτιμισε αλλη θεση και αυτο το τιμαει. Τους δασικους συνετερισμους θα τους βοηθησει περισσοτερο σαν Δ/ντης δασων παρα σαν αντιδημαρχος.
    Ο κελεσιδης παραιτηθηκε απο μια επιτροπη που δεν εχει λογο να υπαρχει. Παραιτηθηκε απο την οργανοτικη-συντονιστηκη επιτροπη που υπηρχε για την αναδειξη του συνδιασμο σε νικητήριο. Αφου βγηκε ο καρυδας δημαρχος σημαινει οτι εκανε καλη δουλεια αλλα δεν υπαρχει λογος υπαρξης αυτης της επιτροπης. Τωρα θα υπαρχει δημοτικο συμβουλιο, δημαρχος κτλ και φυσικα αυτος θα εχει το ρολο του.Αν ο ρολος του ειναι να κανει κουμαντο στο δημο τοτε θα πρεπει να ελεξουμε αν ο δημος δουλευει καλα. Αν δουλεψει ( και κανει κουμαντο αυτος ) τοτε καλα παμε. αν δεν δουλεψει (κανει ή δεν κανει κουμαντος αυτος) τοτε θα ριξουμε το βαρος σε αυτους που κανουν κουμαντο και αφησαν ή δεν αφησαν το κελεσιδη ελευθερια. Μεχρι τοτε θα περασει κανενας χρονος.
    καταλαβενω οτι οι σπασικοι εχουν σπαστει (σπασης σπαζω σπαστικαν χαχαχαχαχαχαχα) και φανταζονταιιστοριες με αρκουδες και συνομωσιες. παιδες ηρεμιστες για να κανουμε μετα κριτικη και κουτσομπολιο. Παντως να ξερετε δεν υπαρχουν θεωριες συνωμωσιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΑΜΙΑΝΤΖΗ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΠΑΜΙΑ…….. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΟΥΤΖΟΥΔΗΣ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΗ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ 02-11-2010 ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΥΠΕΚΡΥΨΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕ «ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ» ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΚΕΛΕΣΙΔΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ. ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 12.59 akwma perimenoyme na doyme ton patago. as ta bgalei ola sthn fora o dejios synboylos toy karyda .mipos einai foytfoyrh ; an oxi ti perimenh na zesta8oyme ligo .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το καρφι εγραψε:....... Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΟΥΤΖΟΥΔΗΣ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΗ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ 02-11-2010 ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    Ακριβως αυτο 2-11 υπεγραψε ο υπουργος τον διορισμο του ξερεις ποτε του κοινοποιηθηκε? αν δεν ξερεις μην κανεις τον εξυπνακια. Αλλα εγω που ξερω σου λεγω οτι ο χουτζουδης ηξερε οτι θα γινει Δ/ντης πολυ ποιο μπροστα, οπως ηξερε πολυ ποιο μπροστα οτι θα παραιτηθει. Την παραιτηση Χοτζουδη την ξερανε ολοι ακομα και οι ρουφιανοι, αλλα δεν μπορουσαν να κανουν τιποτα εφοσον δεν κοινοποιηθηκε τιποτα.


    Καρφι εγραψε
    ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΥΠΕΚΡΥΨΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕ «ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ» ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΚΕΛΕΣΙΔΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ. ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
    δηλαδη τι πιεσεις ασκησε στους υλοτομους ψηφιστεμε γιατι δεν θα σας αφησω να κοψετε δεντρα. αχαχαχαχαχαχα πολυ γελιο. ρε αντε σοβαρεψου για τον χοτζουδη μιλαμε.

    καρφι εγραψε:
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΚΕΛΕΣΙΔΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ. ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
    μαλλον εσυ εισαι συνηγορος του κελεσιδη για να μας απαγορευεις να κανουμε κριτικη (θετικη και αρνητικη)κατα οποιοδηποτε.Δεν ξερω τι κανει καλυτερα ο κελεσιδης μονος του? Για την δικηγορια μιλας ή για πολιτικη. Μπας και ειναι και αυτη πολιτικη των δεξιων? Αλλα προβοκατορας εισαι των φασιστων φυσικα και ειναι αυτο. Να διαιρειται και να βασιλαυεται. και τωρα που ο κελεσιδης τα εσπασε με τον καρυδα υποστιριζεται κελεσιδη.Σας ξερουμε ρε τι κανετε ειναι γνωστη πλεον η πολιτικη των φασιστων με τους ρουφιανους (γιατι εισαι ρουφιανος για να ξερεις ποτε υπεγραφει ο διορισμος χουτζουδη ημ/νια και ωρα) λασπη λασπη και οτι ακουστει ειναι αληθηνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ifarpagi k exapatiii den egine mono apo ton xotzoudi,k alla lamogia piran stavroudakia logo tis demek anexartisias.....i lexi enotita xathike gia ton k.karyda toulaxiston akoma k tora as kanei kati gia tin elpida.
    καλυτερα ντεμεκ ανεξαρτητος παρα να με περνουν απο γραφεια βουλευτη (Α.Καραμανλη τοπουστη αυτον)και να μου λενε ψηφισε Σπαση. Ρε ουστ ουστ βρωμοφασιστες Τοπολιγκα και παναγιωτιδη. Μπορει ο καρυδας και η παρεα του να ειναι η μεγαλυτεροι κλεφτε αλλα τους προτιμω απο τα βοδια σπαση-παναγιωτηδη-τοπολιγκα που δεν εκαναν τιποτα και μονο για παρτη τους και για τις οικογενιες τους ενδιαφεροντουσαν. ουστ ρε ουστ. Εγω καρυδα ψηφισα, το λεω δεν το κρυβω, μονο και μονο για να μην εχουμε τα γαιδουρια αλλα 4 χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή