9.11.10

Ουδείς "γαλάζιος" από τη Σιντική στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο (2)

ΔΙΟΡΘΩΣΗ : Από το "πράσινο" ψηφοδέλτιο για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε εκλόγιμη θέση είναι οι δύο υποψήφιοι από τον Δήμο Σιντικής. Στην τρίτη θέση συγκεκριμένα η Ιορδάνα Σαββίδου και στην 6η ο Θωμάς Σιαμπίρης στα ΤΕΛΙΚΑ αποτελέσματα που είδαμε στο internet.
ΣΧΟΛΙΟ : Σε έναν Δήμο που η ΝΔ ξεπερνάει το 65%, ουδείς "γαλάζιος"  Περιφερειακός Σύμβουλος. την ίδια ώρα που του ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως έκαναν καλύτερη δουλειά ή μάλλον είναι καλύτεροι μάγκες. Δύο "πράσινους" Περιφερειακούς Συμβούλους (εφόσον εκλεγεί ο Μπόλαρης την Κυριακή) και έναν "πράσινο" (με λευκούς κόκκους καθότι το παίζει ανεξάρτητος) Δήμαρχο. Κανένα σχόλιο. Εξάλλου οι δεξιοί της περιοχής φημίζονται για το πόσο εύκολα τρώνε κουτόχορτο. Άντε και εις ανώτερα  "χουντοβασιλικοί" μας !!!

2 σχόλια:

  1. ΒΡΕ "Κ(Α)ΛΟΠΑΙΔΟ" ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΣΥΔΝΗΜΟΤΕΣ ΣΟΥ ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ, ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΟΥ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ)ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3.25 μμ. Δεν μας παρακολουθείς στον Κόνοζο. "Χουντοβασιλικούς" αποκαλούσαν ΠΑΣΟΚοι της Κερκίνης δεξιούς που στηρίζουν Καρύδα (και καλά κάνουν δικαίωμα τους. Αυτούς τους χαρακτηρισμούς είχαμε καυτηριάσει παλαιότερα. Η "παρεούλα" μας στον Κόνοζο, μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και είμαστε χαρούμενοι για αυτό, γιατί είμαστε ένα βήμα ελεύθερης σκέψης, έκφρασης και αντιπαράθεσης. Το γεγονός πως δεν τρώμε "κουτόχορτο" και ούτε ζόρι έχουμε για "γαλάζιους" και "πράσινους". Απλά είμαστε απέναντι σε όσους επιχειρούν να υποτιμήσουν τη νοημοσύνη κυρίως των νέων ανθρώπων. Εαν τώρα έχεις τη ,,, μύγα, τι να σε πούμε Άντε καλό απόγευμα.
    Konozos Team

    ΑπάντησηΔιαγραφή