6.11.10

Σπιρουλίνα του δώσανε ?

Τι σου δώσανε Σάκη μας και ... πήρες μπροστά. Σπιρουλίνα ? Δεν μπορούσαμε να σε ακολουθήσουμε χθες βράδυ στην κεντρική πλατεία του Σιδηροκάστρου. 
Η ομιλία σου μεγάλη και μας κούρασε. Το είπαμε και άλλες φορές, πως προτιμάμε να πίνουμε καθαρό νερό στο Σιδηρόκαστρο, παρά έργα - βιτρίνας όπως η νησίδα στον Κρουσοβίτη ή τα υπερχρεωμένα πάλαι ποτέ δημοτικά θερμοκήπια. 
Για το υπόλοιπο έργο σου βέβαια δεν ακούσαμε τίποτα. Όπως επίσης και το τι παραπάνω μπορείς να μας προσφέρεις μετά από δύο τετραετίες στον Δήμο Σιδηροκάστρου. Ο Θεόδωρος Ταλιουρίδης που είναι δίπλα σου, δεν σου ανέφερε πως την πάτησε η προκάτοχός του Άννα Μαυρίδου που η αθεόφοβη ήθελε και 4η τετραετία, αλλά ούτε στον Β Γύρο πέρασε το 2006. Καλά ίδια εποχή που ήταν Κοινοτάρχης Πετριτσίου η Μαυρίδου, ήταν Δήμαρχος Σιδηροκάστρου και ο Καρύδας. Αυτές δεν είναι Εκλογές ... "Το γλυκό πουλί της νιότης" είναι. 
Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, μπορεί Δήμαρχε να προσπάθησες (είπαμε Σπιρουλίνα ... το φαγητό των αστροναυτών της ΝΑΣΑ) αλλά εμάς δεν μας έπεισες. Με τις υγείες σου ...

2 σχόλια:

  1. Ena apo ta kala pou eipe o k.Spasis einai pou elege gia to nero tou Sidirokastroy.... oti einai posimo kai autos eixe panw sti edra mpoukalaki emfialomeno nero....xaxaxa
    Eiste oraioi oloi sas re, mas kanete kai gelame.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια χαρα τα ειπε ο σπασης...........ο κυριος καρυδας δεν ηθελε να απαντησει ο σπασης???οριστε λοιπον........

    ΑπάντησηΔιαγραφή