11.11.10

Αναγνώστης έγραψε και συμφωνούμε ...

Προσωπικά δεν πάω τον Καρύδα αλλά ούτε και τον Σπάση. Δυστυχώς όμως ένας από τους δύο θα είναι δήμαρχος.
Το ποσοστό του καρύδα την πρώτη Κυριακή (47%) δεν μπορεί να ανατραπεί εύκολα. Βέβαια έχουν γίνει ανάλογες ανατροπές στο παρελθόν, αλλά πιστεύω ότι είναι η εξαίρεση του κανόνα και όχι ο κανόνας.
Για να γίνει μια τέτοια ανατροπή θα πρέπει ο πρώτος (Καρύδας) να κάνει χοντρά λάθη ή ο δεύτερος (Σπάσης) να είναι τρομερή προσωπικότητα. Δεν βλέπω όμως κανένα από τα δύο να συμβαίνει.

8 σχόλια:

  1. Θα ηθελα να πληρωφορησω τους φιλους που γραφουν στο μπλοκ απο τους δημους πετριτσιου και κερκινης(ειναι πολλοι πιστευω)οτι ο Καλαθας και οι καμερες που γυρισαν σημερα στο παζαρι δεν εκαναν ουτε τον γυρο,δεν τους χαιρετουσαι κανεις και τα παρατισαν.Αντιθετα ολοι φωναζαν τον Καρυδα:γεια σου ΔΗΜΑΡΧΕ.Caracal milise.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. stamatiste pia me tis kakologies sas.. emeis pou imastan dld stin athina... sidirokastro imastan kai idame poli kala an tous xeretousan i oxi... spasis-domouxtsidis mazi... gia tin niki... den tha anextoume ton karyda kai ta rousfetia tou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. spasis kai domouxtsidis enwmenoi gia tin megali anatropi!!!mauro ston kairoskopo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. +1.. dynata Spasis-Domouxtsidis mazi dynata tin kyriaki gia oli tin sintiki...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΣΠΑΣΑΚΙΑ? ΓΛΥΦΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΗ?
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΓΛΥΨΤΕ ΓΛΥΨΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. karudopoulo tha tin fate tin papara........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. den pirazei tha poulane meta karydia stin platia kai ton krousoviti...:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Θα ηθελα να πληρωφορησω τους φιλους που γραφουν στο μπλοκ απο τους δημους πετριτσιου και κερκινης(ειναι πολλοι πιστευω)οτι ο Καλαθας και οι καμερες που γυρισαν σημερα στο παζαρι δεν εκαναν ουτε τον γυρο,δεν τους χαιρετουσαι κανεις και τα παρατισαν.Αντιθετα ολοι φωναζαν τον Καρυδα:γεια σου ΔΗΜΑΡΧΕ.Caracal milise."
    Ποιος ήταν ο "Καλαθας" κ. Caracal milise;

    ΑπάντησηΔιαγραφή