8.11.10

Καρύδας - Σπάσης οι "μονομάχοι" της Β΄Κυριακής

Πολύ κοντά στο να εκλεγεί Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή ήρθε ο Απόστολος Καρύδας, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, αν και πήρε μαζί του ένα μεγάλο μέρος δεξιών ψηφοφόρων που του χάρισαν τον "αέρα" της νίκης, αυτό δεν ήταν ικανό να του φέρει το πολυπόθητο 51%.
Ο Σάκης Σπάσης όπως δήλωσε στο Δίκτυο, ανέμενε μεγαλύτερο ποσοστό, έριξε βολές κατά των βουλευτών της Ν.Δ που δεν τον στήριξαν όσο θα έπρεπε και τάχθηκε υπέρ της συνεργασίας με τον Φώτη Δομουχτσίδη με τον οποίον προέρχονται από τον ίδιο ιδεολογικό χώρο, όπως είπε.
Ο Φώτης Δομουχτσίδης τέλος, τερμάτισε τρίτος με το όχι ευκαταφρόνητο 20%. Είναι μαθηματικά βέβαια πως εάν δεν ήταν ο ίδιος υποψήφιος, ο Σπάσης θα είχε ήδη εκλεγεί Δήμαρχος Σιντικής με ποσοστό περίπου στο 52, 53%. Ο ίδιος κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, αν και συνεργάτες του ζητούν να ταχθεί υπέρ του Σπάση, στο πλαίσιο της γραμμής που έχει δώσει το κόμμα της ΝΔ, για πλήρη πολιτικοποίηση και της Β΄Κυριακής απέναντι στους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ και του μνημονίου.
Σχολιάστε μέσα σε πολιτισμένο κλίμα, τα εκλογικά αποτελέσματα και τι πιστεύετε πως θα γίνει την Β΄Κυριακή.

15 σχόλια:

  1. παλι τις ιδιες μ.....ς γραφεις.
    για αυτο θα εισαι παντα ανωνυμος.
    αυτος που θα αποσασιση ειναι ο σοφος λαος του δημου,που ηδη εδειξε τη ζηταει,και οσο για τη χωριατικη αναλυση που κανεις πρεπει πραγματικα να δειχνεις το κομπλεξ σου.
    καλως η' κακως η διαφορα δεν μαζευετε οσο και να προσπαθεις με τα σχολια σου μικρε και λιγε πετριτσιωτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά άσχετο, αλλά εγώ προσωπικά από το Βαρόσι είμαι. Φαντάζομαι ξέρεις που πέφτει μεγάλε και μπόλικε. Επιχειρήματα δεν βλέπουμε. Στα ντεμέκ καλώς είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΩΤΗ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΣΟΥ. ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ? "ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΡΥΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ". ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΑΠ. ΦΩΤΗ ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προβατάκια με τσομπάνη τον καραβανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανωνυμε 3:29π.μ. εχεις απολυτο δικιο!!! Ειναι ομως τοσο απυθμενο το θρασος καποιων "αντικειμενικων" της πλακας,που ενω ο κοσμος (για μια ακομη φορα)τους εφτυσε καταμουτρα,αυτοι εξακολουθουν να προσποιουνται οτι ψιχαλιζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mpeikan ta gidia sto mantri ante na doume poso provata tha eimaste akomi ....pistevo pos o fotis den tha mpei se afti tin logiki meta apo ton polemo pou dextike apo ton apenenti tou omoro sindiasmo.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΩΣΤΗ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΝΟΖΟΥ. ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΤΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΙ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. an den itan o domouxtchidis tora tha ixe vgi o spasis kai tha telioname......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά άσχετο, αλλά εγώ προσωπικά από το Βαρόσι είμαι. Φαντάζομαι ξέρεις που πέφτει μεγάλε και μπόλικε. Επιχειρήματα δεν βλέπουμε. Στα ντεμέκ καλώς είσαι.

    xairetismata ston filo moy giarimbamba

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕ" ΚΑΙ "ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΕ" ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ 3:15π.μ.ΕΙΝΑΙ "ΦΑΝΕΡΟ" ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΣΠΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ.
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙ ΤΟ:
    ΘΕΛΕΙ Η Π....ΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΑ Η ΧΑΡΑ-ΖΟΡΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ...
    ΑΣΧΕΤΟ...ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΛΕΕΙ Ο...ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΚΗ!!!ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΑΨΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ...ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕ" ΚΑΙ "ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΕ" ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ 3:15π.μ.??????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ela o spasis tha einai dimarxos.oso xarikan xarikan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. fantazeste o spasis dimarxoa me simvoulous pou tha exoun epilegei me 200 stavrous o kaliteros...eeee re xalia poli antikeimenikos o nomos aftos..alla ti na kanoume an vgei eimaste aksioi tis moiras mas..etoimastite gia metadimotefsi aderfiaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή