9.11.10

Ουδείς "γαλάζιος" από τη Σιντική στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο, όπου θα υπάρχουν εννέα μέλη από τις Σέρρες, εφόσον εκλεγεί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης (που είναι και το πιθανότερο σενάριο) δεν θα υπάρχει εκπροσώπηση από τον Δήμο Σιντικής, αφού οι δύο υποψήφιοι (Αβραάμ Ηλιάδης και Ιάκωβος Ιακωβίδης) κατέλαβαν την 10η και 11η θέση από τις 12 συνολικά.
Σε περίπτωση εκλογής του Μάρκου Μπόλαρη, στο "νήμα" είναι η πρώην Αντινομάρχης Ιορδάνα Σαββίδου (5η), ενώ ο νυν Αντινομάρχης Θωμάς Σιαμπίρης "πάτωσε" στην 10η θέση, από τις 12 συνολικά.
Ο δεύτερος μεγαλύτερος Δήμος στο νομό Σερρών, χωρίς δικό του άνθρωπο στα κέντρα αποφάσεων. Τυχαίο ? Δεν νομίζουμε ...

4 σχόλια:

  1. ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΘΩΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΝΤΙΚΗΣ.
    ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 9oς και 10ος είναι οι υποψήφιοι της Σιντικής, αφού δεν έτυχαν αναγνώρισης ούτε καν στις πατρίδες τους....πολύ περισσότερο στο κέντρο (Σέρρρες)ψηφουλάκι - ψηφουλάκι γέμισαν την κάλπη με ψήφους για τον περιφερειάρχη. Τόση ήταν η δύναμή τους, η αναγνωρισιμότητα και η διείσδυσή τους στο εκλογικό σώμα.
    Στον άλλο συνδυασμό η κυρία Σαββίδου με 7.704 σταυρούς βρίσκεται στην δεύτερη θέση και ο Θωμάς Σιαμπήρης 6ος με 5.143 σταυρούς, πεσμένος μεν σε σύγκριση με τους συναδέλφους του στην νομαρχιακή αυτοδιοίκηση, αλλά πολύ πιο καλά από άλλους που τρέχαν για το σταυρό. Προτίμησε να παράγει έργο (ίσως ο μόνος τον τελευταίο καιρό που ήταν στην εργασία του στην αντι-νομαρχία αφού οι υπόλοιποι αγωνιζόταν για τον σταυρό.)αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το δικό του πολιτικό συμφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς δεν έχεις τελευταία αποτελέσματα στην φωτογραφία δίπλα, κάνε ανανέωση στην σελίδα της Νομαρχίας να δεις τα τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


    ΑΒΡΡΑΜ ΗΛΙΑΔΗΣ.

    Καλημέρα σας και εύχομαι η σελίδα σας ,να βοηθήσει την περιοχή μας.
    Πιστεύω τα σχόλια σου για την κατάταξη να μην είναι ειρωνικά.Aαντιπροσώπευση είναι και όχι προσωπική υπόθεση του ΗΛΙΑΔΗ η του κ.ΙΑΚΩΒΙΔΗ.Τι σημαίνει αυτό;ετυχαν τις ανάλογης βοήθειας και στήριξης όσο οι ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΑΣ ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΨΩΜΙΑΔΗΣ 11224 ΗΛΙΑΔΗΣ 3809 ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ 3391. ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ {ΛΕΥΚΩΝΑ}1858 ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ{ΣΕΡΡΑΙΟΣ} 1797 ΔΑΓΚΟΥ{ΣΕΡΡΑΙΑ}1525 ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ{ΣΕΡΡΑΙΟΣ}1081 κ.τ.λ βλέπε http://www.naserron.gr/ekloges/2010/. Όπως καταλαβαίνεις σε 8000 ψηφοδέλτια ΔΗΜΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ απουσίαζε ο σταυρός προτίμησης στους δυο τοπικούς.
    Προσωπικά ζητάω συγνώμη που δεν κατάφερα να έχει εκπροσώπηση ο δήμος ΣΙΝΤΙΚΗΣ στην περιφέρεια ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.Προσπαθησα όσο μπορεσα.δεν αρκεί όμως. Δεν ήταν προσωπικό στοιχημα,ηταν εκπροσώπηση ολόκληρης περιοχής.

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

    Υ.Γ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΙΝΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ . ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή