14.11.10

Τα ξαναλέμε ...

Η σημερινή εκλογική αναμέτρηση, σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για την περιοχή μας και το νέο διευρυμένο Δήμο Σιντικής. Όποιος και αν είναι ο νικητής της κάλπης, γνωρίζει πως τα επόμενα 3,5 χρόνια δεν θα είναι … ρόδινα για τον ίδιο και βέβαια δεν θα μπορεί να επικαλεστεί πως χρειάζεται «περίοδο χάριτος» όταν τουλάχιστον και οι δύο έχουν καθίσει στην καρέκλα του Δημάρχου Σιδηροκάστρου και (λένε) πως ξέρουν από Τ.Α.
Σήμερα λοιπόν ψηφίζουμε και οι επιλογές είναι συγκεκριμένες είτε μας αρέσει είτε όχι. Ας σκεφτούμε ποιος μπορεί να είναι ο λιγότερο «κακός» για τον τόπο μας, ποιος θα μπορούσε να υλοποιήσει το 1/5 από όσα υποσχέθηκε, ποιος είναι (και δεν φαίνεται μόνο) ηθικός. Οι εποχές είναι δύσκολες. Η κρίση είναι πολύπλευρη και πιστεύουμε πως «εύκολες λύσεις» δεν υπάρχουν.
Μακάρι την επομένη των εκλογών, νικητής και ηττημένοι να συνεργαστούν για το κοινό καλό του τόπου, θέτοντας κάποιες βασικές προτεραιότητες για το νέο Δήμο που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα συμφωνήσουν.
Σήμερα ας ψηφίσουμε τον ικανότερο, μεταξύ δύο επιλογών που προσωπικά εμάς δεν έπεισαν για τις προθέσεις τους. Θα πάμε όμως στο παραβάν και στην κάλπη, γιατί η αποχή μας μόνο ως άλλοθι από το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
Καλή ψήφο συμπατριώτες και μη ξεχνάτε, πως μετά την απομάκρυνση απο την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται ...

4 σχόλια: