9.11.10

prive συνάντηση Καρύδα - Παπάζογλου στο Ν.Πετρίτσι

Του ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ μας στο Ν.Πετρίτσι.
Με πλήρη μυστικότητα, συνάντηση με τον Παπάζογλου είχε πριν λίγη ώρα ο Καρύδας στο Δημαρχείο Πετριτσίου. Κεκλεισμένων των θυρών και για πολλή ώρα, συζήτησαν την για την Β΄ Κυριακή των εκλογών και πως θα υπάρξει μεγαλύτερη συσπείρωση από το χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Ο Παπάζογλου ζήτησε από τον Καρύδα να τον στηρίξει (διαβάστε ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ) εφόσον εκλεγεί Δήμαρχος Σιντικής, στις εκκρεμότητες που με τη δικαιοσύνη και τις ανεξάρτητες διοικητικές αρχές, για ατασθαλίες και σκάνδαλα  που σημειώθηκαν επί των ημερών του  στον Δήμο Πετριτσίου.  
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : Κανένα σχόλιο από την πλευρά μας. Απλά θυμίζουμε στον κ.Καρυδα τη ρήση του σοφού λαού. «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να φαίνεται μόνο τίμια αλλά και να είναι». Εμείς ρωτάμε ευθέως. Εφόσον εκλεγεί Δήμαρχος Σιντικής, θα στείλει στον Εισαγγελέα τις «μαύρες» τρύπες του κ.Παπάζογλου ή θα ισχύσει το «ΠΑΣΟΚος ΠΑΣΟΚου μάτι δεν βγάζει» ?  

33 σχόλια:

  1. Ε ναι, απο αυτό το blog... τον konozo, καθόλου δεν προωθείται το πασοκικό παρελθόν του Καρύδα με σκοπό να συσπειρώσει τους λεγόμενους δεξιούς.... Αστεία πράγματα.
    Η οικογένοια μου και εγώ, βρισκόμαστε στον κεντροδεξιό χώρο εδω και γενιές και μάλιστα με πολλούς αγώνες για την παράταξη.
    Αυτό λοιπόν τι σημαίνει; για να μην βαφτεί ο χάρτης πράσινος ή έστω καροτί, θα πρέπει να ανεχθώ εγώ ο κεντροδεξιός για μια ακόμη τετραετία εναν ασήμαντο, μίζερο και ελάχιστο στη θέση του Δημάρχου; Εναν αντικοινωνικό που που την προσωπική του μιζέρια την μεταφέρει και στον Δήμο μας;
    Οχι, αυτός ο διαχωρισμός μπλε και πράσινων στην αυτοδιοίκηση για την επικράτηση ανικάνων μονο δημοκρατία δεν λέγεται και αποτελεί πάντα το δόλωμα για να χειραγωγεί τη θέληση του λαού.
    Ο Καρύδας υπήρξε φανατικός Πασοκτζής εκείνα τα σκληρά χρόνια.. Το έζησα και εγώ στο πετσί μου, με ενοχλούσε και με ενοχλεί. Θέλω να πιστεύω πως έχει αλλάξει.. άλλωστε ολοι μας εχουμε αλλάξει, οι καιροί οι ίδιοι άλλαξαν.
    Ως άτομο πέρα απο κομματικές ιδιότητες κρίνω πως ειναι ικανός, πολλαπλά ικανότερος απο τον Σπάση και γιαυτό εγώ ο κεντροδεξιός την Κυριακή θα τον στηρίξω για Δήμαρχο της περιοχής μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μιζερος και ασημαντος εισαι εσυ καρυδοπουλο που εχεις το θρασος να αποκαλεις τον Σπαση μιζερο και ελαχιστο και οτι ειναι αντικοινωνικος.........βρε ουστ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. etsi dikse ti akrivos eisai i dimokratia den einai na les oust se opoion den einai simfonos me tin epilogi sou ...stirikse kai esi ti dikia sou me epixeirimata kai astous tous allous na krinoun gia ton eafto tous..afta anoikoun se alles epoxes pou theloume na min thimomaste.gia ton 7.04

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sorry to oust mou xefige...........7:17.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ομαδα κονοζου ευγε!!! αφου κατορθωσατε μαζι με τον "μεγαλο" και "αντικειμενικο"να κανετε μεταγραφη και το "σεμνο" καρφι του 60% των πληροφοριων θα πρεπει να αισθανεστε υπερηφανοι!!!
    αφου κατορθωσε το σπιρτο να ακουσει τι διεμηφθη μεταξυ των δυο ανδρων(αν και ηταν κεκλεισμενων των θυρων),αξιος ο μισθος του απο... τον δημο!!!
    "αντικειμενικε" στο ξαναλεω:θελεις σαν την π....να να κρυφτεις μα η...συνηθεια δεν σε αφηνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AKOY ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ!!!!!!
    ΕΝΑ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΡΦΙ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!
    ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΗΣΕ Ο "ΑΝΑΧΩΡΗΤΗΣ"ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βοά το Ν.Πετρίτσι για την επίσκεψη Καρύδα στον Παπάζογλου. Σαν δεν ντρέπεστε να απειλείται υπαλλήλους του δήμου για "διαρροή" της πληροφορίας. Αντί να σταθείτε στην ουσία της πληροφορίας και πως ο Καρύδας υποσχέθηκε να "καλύψει" τις αμαρτίες του "απερχόμενου". Σοβαρευτείτε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 6:43μμ θα πρεπει να ντρεπεσαι για τους χαρακτηρισμους σου για τον κ.Σπαση.κοιτα την δουλεια σου και ασε τον δημαρχο,εισαι πολυ λιγος για να τον κρινεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ολοι η αγορα του Πετριτσίου ηξερε οτι ειχε συναντηση ο Καρυδας με τον Ευάγγελο αφου καποιοι το φωναζαν στην πλατεια και στα καφε.
    Απο τρελο και παλαβο μαθαινεις την αληθεια που πανω στην τρελα τους και αυτοι ελπιζουν να γινουν υπαλληλοι του δημου.
    το ταξιμο βλεπεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 7.49. Επειδή προφανώς έχεις απωθημένα, γιατί δεν λες σε ποιόν/ποιους αναφέρεσαι ονομαστικά, ώστε να τοποθετηθούν και να σου απαντήσουν ? Το "διεμήφθη" πολύ μας άρεσε. Δείχνεις μορφωμένος και επιπέδου αν και με τις παροιμίες που χρησιμοποιείς μας τα χαλάς λίγο. Δικαιωμά σου να στηρίζεις όποιον γουστάρεις, αλλά δικαίωμά μας να έχουμε και εμείς δική μας άποψη. Εκτός εαν δεν μας το επιτρέπεις.
    Konozos Team

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αετόπουλα, όσες μυστικές συναντήσεις και ραντεβού να γίνουν μεταξύ του " Μπούλη " του απερχόμενου του Πετριτσίου και του " Παπα -στρουμφ " του Σιδ/στρου, ένα είναι βέβαιο : Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΕΡΩΣΕΙ ! θέλει δεν θέλει ! Αυτά δεν παραγράφονται! κ. ΣΙΝΤΙΚΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κάποιοι ξέρουν να σπέρνουν τον πανικό με σχόλια ως "αντικειμενικοί" για να δημιουργήσουν πρόβλημα συνεργατών και με την νέα διοίκηση.
    Ρίχνουν την λάσπη και μεταφέρουν ότι έχουν παντού συνεργάτες που τα πάντα ελέγχουν και τα πάντα βλέπουν.
    Οι δάσκαλοι τους είναι αρκετοί, όπως ο Σάκης και μετά ο Μάκης (καναλάρχες).
    Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να αναρωτηθεί πως ο ανταποκριτής ή το καρφί του 60% από το mypetritsi μπορεί να ξέρει τί λέχθηκε μεταξύ δύο ανθρώπων σε ένα γραφείο με κλειστές τις πόρτες .
    Εκτός και εαν υπάρχουν κάμερες και μικρόφωνα.
    Η λάσπη οδηγεί στην αμφιβολία και μετά στην πτώση μιας ομάδας δοκιμασμένα από την θητεία Παπάζογλου.
    Αυτό θέλουν κάποιοι, μέχρι να ξαναγίνουν συνεργάτες ή και δήμαρχοι ακόμα.

    ο Ανταποκριτής έχει όνομα και το καρφί είναι η ¨μπλόφα" για να έχει αξία η δημοσιογραφική αναφορά κάποιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 10.52
    Μας κατονόμασες το blog (mypetritsi), αλλά όχι το όνομα του διαχειριστή του. Εδώ ξέρεις τα πρώην αφεντικά του, δεν μπορείς να μας πεις το όνομά του ?
    Εν πάση περιπτώσει, "έτσι είναι εάν έτσι νομίζεις" πως την πληροφορία μας την έδωσε το συγκεκριμένο πρόσωπο. Μπορούμε να σου αλλάξουμε άποψη ? Για την ταμπακιέρα όμως δεν μας λες κάτι. Δεν είναι κακό να μη χωνεύεις κάποιον. Εμπαθής να μην είσαι, απο εκεί και πέρα με διάλογο και επιχειρήματα όλα λύνονται.
    Konozos Team

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. TOY KOTSAKLI I GYNAIKA YPALILOS TOY DIMOY KAI DIEYDITRIA DEN EINAI ?
    TOY GNOSTOU ANTIPALOU TOY KARIDA POY PLAKONEI TON KOSMO KAI TA KSEREI OLA
    TYXAIO ? DEN NOMIZO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπέρα παιδιά,
    Είμαι o "αντικειμενικός" που είχα αφεντικά το Σάκη και τον Μάκη, ο επαγγελματίας "λασπολόγος", εγώ που φιλοδοξώ να ξαναγίνω Ειδικός Συνεργάτης ή και δήμαρχος ακόμη (το 2014 θα είμαι μόλις 39 ετών). θα ήθελε ο κ.07.49 και 10.52 να ανταλλάξουμε δημόσια απόψεις απο εδώ μέσα, μια και το "τρισκατάρατο' mypetritsi έχει κατεβάσει ρολά; Κανένα πρόβλημα. Και επειδή είναι καλός στις παροιμίες (και σε απάντηση της δικιάς του στο σχόλιο 7.49) του λέω πως "Της κοντής της π.....ς της φταίνε οι τρίχες". Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΤΑΝ ΚΑΡΥΔΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    1. ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ Ο ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
    2.ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Η ΚΟΡΗ ΣΤΕΝΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
    3. ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ.
    4. ΕΒΑΛΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.

    ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.
    ΟΤΑΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

    Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΗΤΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑ. ΑΝΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. για μεταθεση σε Κεντρο Υγειας η ΙΚΑ στηριζω ΚΑΡΥΔΑ.
    Σε αντιθετη περιπτωση κανω και μηνυση και μετα δινω και τα χερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κ."κονοζε", απλως "πασχιζω" με νυχια κι με δοντια να ανταποκριθω στο "υψηλο" επιπεδο του blog σας...
    Ο "αντικειμενικος" βλεπεις δεν αντεξε και εκδηλωθηκε μονος του στις 3:59π.μ.Και αφου ειναι υπερηφανος για τον σεμνο ανταποκριτη του ας τον κατονομασει ο ιδιος για να τον χειροκροτησουμε!!! Τετοια "ταλεντα" που μπορουν και ακουνε πισω απο κλειστες πορτες τι ΑΚΡΙΒΩΣ ελεχθει δεν πρεπει επ ουδενι να μενουν στην αφανεια!!!Οσο για το ποιον στηριζω,παντα το ελεγα οτι συν τοις αλλοις εχεις και μαντικες ικανοτητες!ευγε!
    Τωρα ως αναφορα τα 9:25μ.μ και 10:27 αφελη σχολια συγκαληψης της "παπαριας" του 2:44μ.μ.οι αναγνωστες ας βγαλουν τα συμπερασματα τους!
    Οι τρελοι κι οι παλαβοι του χωριου κι ολη η αγορα ισως να ηξεραν απλα για την συναντηση.Για το τιΑΚΡΙΒΩΣ ελεχθει μεταξυ τους,ΜΟΝΟ το εν λογω "καρφι" θα μπορουσε ν ακουσει,ή το εν λογω "αφεντικο" του θα μπορουσε να φανταστει,ριχνοντας (ως συνηθως)λασπη στον ανεμηστηρα!
    Διαλεγεις και...περνεις κ.konoze-laspologe.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σου επαναλαμβάνουμε :πως «έτσι είναι, εάν έτσι νομίζεις». Μπορούμε να σου αλλάξουμε άποψη εμείς ; Μάλλον δεν μας παρακολουθείς. Προφανώς έχεις προσωπικά απωθημένα με το συγκεκριμένο άτομο το οποίο σε προκάλεσε να ανταλλάξετε ΔΗΜΟΣΙΑ απόψεις, αλλά εσύ προτιμάς την ανωνυμία και δικαίωμα σου.
    Επειδή εδώ μέσα ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ τα προσωπικά του καθενός, καλό θα ήταν να ασχολείσαι με την ουσία. Προφανώς γνωρίζεις τι συζήτησαν Καρύδας – Παπάζογλου, οπότε το επιβεβαιώνεις. Σίγουρα ο Καρύδας δεν πήγε παραμονές εκλογών στο Δημαρχείο Ν.Πετριτσίου για να συζητήσει θέματα που αφορούν το Γυμνάσιο του χωριού που είναι Διευθυντής.
    Είμαστε λοιπόν μαζί σου. «Πετάει ο γάιδαρος ; Πετάει !!!»
    Konozos Team

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. που το ακουσες οτι θα συζητησει θεματα του γυμνασίου ;
    Μηπως εχεις και εικονικούς φίλους-ανταποκριτες-μαντες-παπαγαλακια-καμερες-μικροφωνα.
    τα σεναρια σου ειναι για κλαματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. «Eτσι είναι, εάν έτσι νομίζεις».
    Konozos Team

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. EINAI ARAGE TYXAIO POU H PLEIOPSHFIA TWN SYMBOULWN TOU KARYDA EINAI TOY “SOSIALISTIKOU” BLOK ? KOROIDA DEXIOI. SAS PHRAN TA STAVROYDAKIA KAI SAS PETANE SAN STHMENES LEMONOKOUPES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. konoze-laspologe.σπουδαια η αναλυση σου και "εντος"'θεματος! αν και φαινεσαι υπερ-μορφωμενος,με τις παροιμιες σου και εσυ μας μπερδευεις λιγακι!
    Το σχολιακι σου θα μπορουσε ανετα να εχει τον τιτλο "αλλα λογια ν αγαπιομαστε"!!!
    Επι της ουσιας: ή το "καρφι" ακουσε πραγματι την συνομιλια, πραγμα που ειναι και ποινικως κολασιμο,ή το "αφεντικο"του λασπολογει συνειδητα ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ!!!αλλη εξηγηση διστυχως δεν υπαρχει κ.konoze-laspologe.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. «Eτσι είναι, εάν έτσι νομίζεις» (4)
    Konozos Team

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η ΣΗΝΑΝΤΗΣΗ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑΚΗ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ ΣΤΟ ΣΤΡΥΜΟΝΟΧΩΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΛΑΣΠΗ ΠΡΗΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΚΕΡΚΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΗΝΑΝΤΗΣΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΛΑΣΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τελικά όλοι ξέρουν τί είπε ο Καρύδας με τον Παπάζογλου.
    Εγώ χέστ..α.
    Σιγά μη θέλει την στήριξη του Παπάζογλου ο Καρύδας. Η ψήφος του είναι αρκετή όπως κάθε ψήφος.
    Ο κόσμος γελάει με όσα ακούει και διαβάζει.
    Εδώ στην Κερκίνη υπήρχε οργανωμένη τοπική αντιπολίτευση αλλά όλα μένουν εδώ και όχι παραέξω.
    κους κους υπάρχει για όλους και όλα κρύβουν μια αλήθεια.
    Όμως όταν ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι όπως λέει ο σοφός λαός μας καλό είναι να το δέχεστε.
    Τα προβλήματα πολλά και ο δήμος μεγάλος.
    κάθε δυνατό χαρτί είναι χρήσιμο από το νέο έτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 10 Νοεμβρίου 2010 6:25 μ.μ. Επειδή η ανωνυμία μου σίγουρα δεν μπορεί να αποτελεί απόδειξη για σένα ή για όποιον άλλο ρωτά ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ - ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕ ΤΟ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ( δεν έγινε συνάντηση σε κάποιο γεφυράκι ή λαγκάδι ή μαντρί ) - ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΏΡΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ;
    ΤΟ ΓΕΦΥΡΑΚΙ ΤΟ ΛΑΓΚΑΔΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ;
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ;
    ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Ο ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΟΥ ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΟ.
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΝΑ ΤΟ ΠΩ Η ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ο πρώην νομάρχης Αργολίδας, Δημήτρης Σαραβάκος,αποφάσισε να αποσύρει την στήριξή του στο ψηφοδέλτιο του Πέτρου Τατούλη, στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής για την περιφέρεια Πελοποννήσου.

    Ο κ. Σαραβάκος ζήτησε την καταψήφιση του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» στις 14 Νοεμβρίου, καταγγέλλοντας «τη μονομερή και απροκάλυπτη παρέμβαση στήριξης συγκεκριμένων υποψηφίων, με αποτέλεσμα την εκλογή υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων προερχομένων μόνο από το ΠΑΣΟΚ». «Οι σύμβουλοι πλέον του συνδυασμού Τατούλη να ανήκουν μόνο σε ένα κόμμα, χάνοντας έτσι την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ δομή με την οποία ξεκινήσαμε», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κ. Σαραβάκος.

    ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΥΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΟΛΑ ΛΑΣΠΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΡΟΚΑΝΙΣΕ ΤΟ ΝΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. trela poulas sigoura. ean den exeis na fas tetia akous

    ΑπάντησηΔιαγραφή