10.11.10

Ο υπ.Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Ηλιάδης στον Κόνοζο

Από τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο και συνδημότη μας κ.Αβραάμ Ηλιάδη, λάβαμε το παρακάτω e-mai με αφορμή την ανάρτηση μας "Ουδείς "γαλάζιος" από τη Σιντική στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο". Συγκεκριμένα ο κ.Ηλιάδης αναφέρει :
Kαλημέρα σας και εύχομαι η σελίδα σας, να βοηθήσει την περιοχή μας.
Πιστεύω τα σχόλια σaς για την κατάταξη να μην είναι ειρωνικά.Aντιπροσώπευση είναι και όχι προσωπική υπόθεση του ΗΛΙΑΔΗ η του ΙΑΚΩΒΙΔΗ.Τι σημαίνει αυτό; Έτυχαν τις ανάλογης βοήθειας και στήριξης όσο οι ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΑΣ ; 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΨΩΜΙΑΔΗΣ 11224 ΗΛΙΑΔΗΣ 3809 ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ 3391. ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ {ΛΕΥΚΩΝΑ} 1858 ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ {ΣΕΡΡΑΙΟΣ} 1797 ΔΑΓΚΟΥ {ΣΕΡΡΑΙΑ} 1525 ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ {ΣΕΡΡΑΙΟΣ} 1081 κτλ (βλέπετε http://www.naserron.gr/ekloges/2010).
Όπως καταλαβαίνετε σε 8000 ψηφοδέλτια ΔΗΜΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ απουσίαζε ο σταυρός προτίμησης στους δυο τοπικούς.
Προσωπικά ζητάω συγνώμη που δεν κατάφερα να έχει εκπροσώπηση ο δήμος ΣΙΝΤΙΚΗΣ στην περιφέρεια ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Προσπάθησα όσο μπόρεσα.δεν αρκεί όμως. Δεν ήταν προσωπικό στοίχημα, ήταν εκπροσώπηση ολόκληρης περιοχής.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Υ.Γ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΙΝΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ . ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : Ευχαριστούμε τον κ.Ηλιάδη για την επικοινωνία. Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως με το συγκεκριμένη μας ανάρτηση θέλαμε να "καυτηριάσουμε" το γεγονός πως στον Δήμο Σιντικής που η Ν.Δ έρχεται πρώτο κόμμα με 52% (2009) και με διαφορά από το ΠΑΣΟΚ (37%) οι "γαλάζιοι" ψηφοφόροι της περιοχής προτίμησαν να "σταυρώσουν" σε μεγάλο βαθμό υποψηφίους  εκτός δήμου, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει εκπροσώπηση στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο. Στο ΠΑΣΟΚ (που είναι γενικά παραδεκτό οι ψηφοφόροι τους είναι πιο "κομματικοί") κατάφεραν να εκλέξουν την κα Ιορδάνα Σαββίδου και σε περίπτωση εκλογής Μπόλαρη και τον κ.Θωμά Σιαμπίρη. Τα όσα αναφέρει ο κ.Ηλιάδης, τον τιμούν και κυρίως πως θα συνεχίσει να διεκδικεί το καλύτερο για την περιοχή μας. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέες καθαρές και δυνατές φωνές που διακρίνονται για το θάρρος της γνώμης τους.

3 σχόλια:

  1. και τι εχει κανει για την περιοχη του ο ιακωβιδης για να ζητηση και να παρει την ψηφο του συνδημοτη του?
    λιμανακι κερκινης?
    τουριστικες παρεμβασεις?
    οδοποιια?
    μονο εργα βιτρινας και απο αυτα τα περισσοτερα στο χωριο του.
    γιατι να παρει αρα ψηφους?
    ακομα και απο εμας τους δεξιους το μονο που μπορουσε να παρει ηταν η τιμωρια μας.
    γιατι πολλη απλα ειμαστε σκεπτομενοι.
    οι καιροι αλλαξαν ,και τα ψεμματα τιμωρουνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΠΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ.
    ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΦΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΙΝΤΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ηθελα να χαιρετισω το φιλο μου το Μακη και να τον συνχαρω για τον αγωνα του,λιπει πολυ απο την περιοχη,επιμενω οτι πρεπει να ψηφιζουμε προσωπα και οχι κοματα.Caracal milise

    ΑπάντησηΔιαγραφή