6.11.10

Όσοι πιστοί προσέλθετε στις ... κάλπες

Μία και σήμερα για την κάλπη. Αύριο ... "όσοι πιστοί προσέλθετε" για να εκλέξετε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο που θα οδηγήσει τον νέο Δήμο Σιντικής στην εποχή του "Καλλικράτη" και των μεγάλων εξαγγελιών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση του 21ου αιώνα. Εμείς πάντως εξακολουθούμε να κρατάμε μικρό καλάθι.
Με βάση την τελευταία δημοσκόπηση, με τη διαφορά ανάμεσα στους δύο επικρατέστερους να είναι πολύ μικρή, θα υπάρξει Β΄Κυριακή. 
Βέβαια από το επιτελείο του Απόστολου Καρύδα, δηλώνουν δεξιά και αριστερά πως θα είναι νικητές από το βράδυ της Κυριακής αν και αυτό λέγεται προς τόνωση του ηθικού των ψηφοφόρων του συνδυασμού. Αφού έτσι έχουν ανεβάσει τον πήχη των εκλογών οι "Καρυδικοί", εάν δεν εξασφαλίσουν το 51% τότε θα έχουν ήδη την πρώτη ήττα τους.
Αισιοδοξία επικρατεί στο "στρατόπεδο" του Σάκη Σπάση, που μιλούν για συσπείρωση του "γαλάζιου" χώρου, λόγω και του πολιτικού χαρακτήρα που προσέδωσε στην εκλογική αναμέτρηση ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αντώνης Σαμαράς. "Κάθε ψήφος στον Καρύδα, είναι ψήφος υπέρ της συνέχισης της πολιτικής του μνημονίου και του ΔΝΤ" λένε συνεργάτες του Δημάρχου Σιδηροκάστρου, που χαρακτηρίζουν τον Καρύδα υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, που επιχειρεί να κοροϊδέψει τον κόσμο, δηλώνοντας "ανεξάρτητος" υποψήφιος.
Τέλος, οι του Φώτη Δομουχτσίδη γνωρίζουν πως τα όσα προηγήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, τους οδηγεί στην τρίτη θέση. Αυτό που ενδιαφέρει τον Δομουχτσίδη, είναι να σημειώσει μια αξιοπρεπής εκλογική παρουσία, προκειμένου να βάλει υποθήκη για τις επόμενες εκλογές. Βέβαια το πολιτικό του μέλλον εξαρτάται από το ποσοστό που θα λάβει και βέβαια τι θα πράξει την Β΄Κυριακή σε σχέση με τον υποψήφιο (Σπάση) που στηρίζει το κόμμα από το οποίο και o ίδιος προέρχεται (ΝΔ) και φιλοδοξεί να είναι το 2014 ο επίσημα χρισμένος.

1 σχόλιο: