8.11.10

Σάκη έχεις γράμμα ...

"Βατερλό" θυμίζει η εκλογική πανωλεθρία του Δημάρχου Σιδηροκάστρου, μέσα στην έδρα του. Αυτοί που του χάρισαν απλόχερα τις θριαμβευτικές νίκες του 2002 και του 2006 του γύρισαν επιδεικτικά την πλάτη, ακόμη και απο τον δικό του χώρο που κινήθηκαν προς Καρύδα (κυρίως) και λιγότερο προς Δομουχτίδη. 
Εάν τις επόμενες μέρες δεν καταφέρει να πείσει αυτούς που του έφυγαν και κατευθύνθηκαν κυρίως προς τον Δομουχτσίδη τότε θα έχει την τύχη της Μαυρίδου στο Νέο Πετρίτσι όπως ειχαμε γράψει σε παλαιότερη ανάρτησή μας. 
Είναι η ώρα της αλήθειας και της δημόσιας αυτοκριτικής. Ο κόσμος θέλει να ακούσει ένα  βασικό επιχείρημα, προκειμένου να μη ψηφίσει Καρύδα την ερχόμενη Κυριακή. Πολύ φοβόμαστε (αν και προσωπικά δεν καιγόμαστε) πως δεν είναι έτοιμος για τη ... μάχη των μαχών.
Δείτε τα αποτελέσματα στα Ε.Τ της πόλεως Σιδηροκάστρου και των οικισμών (Σ=Σπάσης, Κ=Καρύδας, Δ=Δομουχτσίδης).

8 σχόλια:

  1. re konoze den pezese .
    pali me xromatakia pezeis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και δεν μ εκφραζει κανενας απ τους τρεις ,καιρος ηταν να φυγει ο ανυπαρκτος κ.Σπασης.
    Καλα που εγιναν εκλογες και ξαναθυμηθηκαμε την υπαρξη του.ετσι ειναι κυριε Σπαση. Αυτος ο λαος που καποτε σου εδωσε την τιμη να τον διοικησεις ,ο ιδιος λαος σε στελνει σπιτι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. etsi einai 12.18 alla as to thimithoume kai tin defteri kiriaki afto dinata kai me megalo pososto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ti aniparktos re paidia o anthropos exei kanei tosa.....to eixe pi alloste to megalitero lathos itan pou den ta provale....ante min akouo mlkies......oxi san ton karuda pou ekane mono erga vitrinas......kai mou thelete na xanavgi dimarxos o aparxaiomenos..... pou thimithike ton dimo meta apo 16 xronia.........autos pou einai uper tou mnimoniou kai to paizei ntemek anexartitos kai sis to xauete.........ti allo exei na prosferi ston dimo???gia pite mou.....??3 tetraeties den tou ftanan..........??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ενταξει μην τρελλαινεστε και με τον καρυδα.παραπανω ειπα οτι δεν μ εκφραζει κανεις απ τους τρεις.ο Δομουχ/ης απλα δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη.
    αλλα δεν μπορω και να ξεχασω τα του μαχαλα απο τον καρυδα.ευχομαι να τον στηριξαν οι ευεργετηθεντες (γιατι ουδεις αχαριστοτερος απ αυτους) και να μην του γυρισαν την πλατη.
    οσο για μας τους εκδιωχθεντες ,οπως μας αγνοησαν τους αγνοουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αλλα δεν μπορω και να ξεχασω τα βολεματα του μαχαλα απο τον καρυδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΗ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΗ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΠΑΣΗ.Ο ΚΑΡΥΔΑΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΕΝΑ 3% ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ.ΑΝ Η ΑΠΟΧΗ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΗ Ο ΣΠΑΣΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 2%. ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή