1.11.10

Μοιράζει αβέρτα ... θέσεις η ... Συντονιστική του Καρύδα

Θέσεις δεξιά και αριστερά μοιράζουν ο Απόστολος Καρύδας και οι συνεργάτες του, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να έχουν όσο γίνεται μεγαλύτερη διαφορά από τον Σάκη Σπάση, προκειμένου να πάνε με "αέρα" νικητή στην Β΄Κυριακή. (Το νέο γκάλοπ που ολοκληρώθηκε όμως, άλλα λέει).
Μέχρι σήμερα έχουν υποσχεθεί να βολέψει "δικά" τους παιδιά : Στον Δήμο, στη Δημοτική Αστυνομία στα Λουτρά Σιδηροκάστρου και Αγκίστρου, στα Σφαγεία, στο, Φυσικό Αέριο, στα Αφορολόγητα, στην Προκόμ κλπ. 
Δεν έχουν αφήσει δημόσια, δημοτική ακόμη και ιδιωτική επιχείρηση που να μην έχουν υποσχεθεί θέσεις. Ξεπερασμένες λογικές, από έναν υποψήφιο που νομίζει πως βρισκόμαστε στη δεκαετία του 1980 και το σκληρού ΠΑΣΟΚ
Δυστυχώς κοροϊδεύουν τον κόσμο, αφού αλλάζει το σύστημα των προσλήψεων (νόμιμων, εποχικών και με συμβάσεις) στους νέους Δήμους αφού θα περνούν από "κόσκινο" και λόγω της κρίσης και του μνημονίου, θα είναι σχεδόν ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ. Σκεπτικό Μαυρογιαλλούρου. 

12 σχόλια:

  1. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ.
    ΑΛΛΑ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 1981 ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΗΟΙΘΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΕ ΚΑΡΟΤΙ.ΑΛΛΑΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ.ΤΕΛΙΚΑ Ο ΛΥΚΟΣ ΤΟ ΤΡΙΧΩΜΑ ΤΟΥ ΑΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΧΟΥΙ ΤΟΥ.
    ΤΟΣΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα συμφωνησω μαζι σου...και δυστυχως πριν διαβασω και εγω το συγκεκριμενο δημοσιευμα ειχα ακουσει για τετοιους διορισμους!!!!καποια πραγματα δεν αλλαζουν οσο και αν καποιοι λενε οτι θα το κανουν!οι αλλαγες θελουν πραξεις και οχι λογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΟΥΤΕ ΧΟΡΤΟ ΟΥΤΕ ΚΑΡΟΤΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα συμφωνήσω σ'ένα πράγμα,ότι ο καρύδας είναι πρώτος με διάφορα(μικρή-μεγάλη δεν έχει σημασία)σπάσης δεύτερος Φ.Δ τρίτος.Caracal milise.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pos den exei simasia to idio einai 2% kai to idio 22%.... min lete aerologies... gia b kyriaki karydas-spasis tha pane..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7:46 μ.μ.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ ΤΟ... ΠΟΥΛΕΝ ΤΟΥ ΣΠΑΣΗ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΣΕ 85ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ!!!ΑΥΤΟΣ ΑΡΑΓΕ ΣΕ ΠΙΑ ΕΠΟΧΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ?
    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. προς ολους τους νεολαιους!!!!να πατε ολοι σας ν'ασκησεται το εκλογικο σας δικαιομα και σταυρο μονο σε νεα παιδια που ειναι καθαρα και εχουν ορεξη και οραμα!!!...ΟΧΙ στις κοπριες που λυμαινονται τον δημο!!!!οχι στις σαβουρες που εχουν γινει η γανγρενα του σιδηροκαστρου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε, παιδιά, γιατί τρώγεστε; Ο Καρύδας είναι Δήμαρχος και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή!!!Άντε να πάνε σπίτια τους και ο ανίκανος και το φουρφούρι!! Άντε πια.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η επιτυχια και η αποτυχια ειναι σχετικη.
    Ο Καρυδας παιζει μονος του απο τον χωρο του. Αν περασει 2ο γυρο θα ειναι επιτυχια για αυτον. Ειναι ομως ετσι? Δεν θα επρεπε κανονικα να παρει τον δημο απο την 1η κυριακη αφου ειναι μονος του?
    Ο Σπασης αν περασει 2ο γυρο θα ειναι επιτυχια για τον ιδιο. Ειναι ομως ετσι?
    Διοτι αν ο Δομουχτσιδης καταφερει με το ποσοστο που θα παρει να τους στειλει 2η κυριακη τοτε ειναι επιτυχια δικη του και γινεται ο ρυθμιστης του τελικου αποτελεσματος.
    Ουσιαστικα ξενος στην πολη του, χωρις αναγνωρισιμοτητα, με αμφιβολου αξιας συνεργατες που δεν ηξεραν να τον καθοδηγησουν επικοινωνιακα αλλα και με πολλες εσωτερικες τρικλοποδιες, με πολλα λαθη στην τακτικη του, απειρος, εβαλε υποψηφιοτητα και καταφερε να τους στειλει β γυρο.
    Για ποιον ειναι λοιπον η επιτυχια?
    Για τους παλιους που με το ζορι και καταιδρομενοι θα παρει καποιος τον δημο?
    ή για τον Δομουχτσιδη που εκανε μια καλη παρουσια για πρωτη φορα και εβαλε τις βασεις για το μελλον?
    Και αν την επομενη φορα διαλεξει εμπειρους και σωστους συνεργατες θα κανει περιπατο στον δημο.
    Ολα αυτα σε περιπτωση που Καρυδας και Σπασης περασουν 2η κυριακη. Γιατι κανεις δεν ξερει τι τελικα θα ψηφισουν οι πολιτες. Και μπορει καποιος απο τους μονιμους καρεκλακηδες να μεινει απ εξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 6.20 EXEIS POLH DIKAIO ETSI PREPEI NA GINEI. YPARXOYN POLLA PAIDIA 25-30 XRONON MORFOMENA ME OREJH M.X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαυρο στους αθλιους και φαυλους πολιτικαντες που εκμεταλευονται την αγνοια υπερηλικων, για να τους υφαρπαξουν την ψηφο.
    Φτου σου ρε γελοιε καραγκιοζη που το παιζεις και "σημαινον προσωπο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ego tha pao gia psarema. mi me psaxnete

    ΑπάντησηΔιαγραφή