15.11.10

Πως τα λες έτσι Ταξίαρχε μας ...

Ξεκαθαρίζουμε (για να μην παρεξηγούμαστε από ορισμένους εμπαθείς) πως το εκλογικό αποτέλεσμα μας αφήνει παγερά αδιάφορους, για τους λόγους που εξηγήσαμε σε παλαιότερες αναρτήσεις μας. Όταν έχουμε αποχή που αγγίζει το 56% και άκυρα,λευκά 7% τότε σαφώς και κανείς δεν μπορεί να θριαμβολογεί και να είναι ικανοποιημένος. Και εμείς δεν είμαστε.
Στο θέμα μας τώρα. Ακούσαμε τον κ.Δομουχτσίδη να λέει στον Γιώργο Καπετάνιο στο ΔΙΚΤΥΟ το βράδυ της Κυριακής, πως προσωπικά ο ίδιος στήριξε την υποψηφιότητα του Σάκη Σπάση, αφού συντάχθηκε με τη γραμμή της Ν.Δ της οποίας είναι μέλος, αλλά οι συνεργάτες του και οι ψηφοφόροι του ήταν ελεύθεροι να επιλέξουν τι θα πράξουν

Προφανώς ο ταξίαρχος θέλει να έχει : "Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο" και δεν ξέρουμε εάν στη ΝΔ λάβουν ως σοβαρή τη θέση του μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, αφού ο "γαλάζιος" Δήμος Σιντικής, πέρασε στα χέρια ενός Δημάρχου που μπορεί να δηλώνει ανεξάρτητος, αλλά προέρχεται απο το ΠΑΣΟΚ και στο παρελθόν υπήρξε κομματικός καθαρά δήμαρχος. Δηλαδή κ.Δομουχτσίδη, το 2014 θα διεκδικήσετε το χρίσμα του κόμματος ; Και είστε σίγουρος πως θα σας το δώσουν ;
Κλείνοντας, ελπίζουμε πως απο 1.1.2011 δεν θα επιστρέψετε και πάλι στην πρωτεύουσα, αλλά θα μείνετε στο Σιδηρόκαστρο για να ασκήσετε υπεύθυνη αντιπολίτευση, όπως σας έταξε ο λαός.

13 σχόλια:

  1. Ekane tin lathos kinisi... Den stirikse KATHOLOU ton spasi.. apote tin alli fora akomi kai anexartitos na katevei pistevete pos ta torina stelexi tou spasi tha pane me ton foti?? den tha vrethei na katevei kapoios allos gia na pane mazi tou?? prosopika pistevw pos an stirize o fotis grammi ton spasi to 2014 tha itan dimarxos xoris na kounithei.. Omos tora pistevw pos tha katevei to 2014 tha faei fourfouri kai etsi tha teliwsei i politiki tou poreia.. (Ektos an parei to xrisma tou pasok tin alli fora, gt os gnoston einai poli empistosinis o fotis, opos stin psifoforia sta poroia me demertzi, me tin stiriksi spasi k alla....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΣ? ΤΟ ΟΤΙ 60% ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ?
    ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΤΩΝ ΣΠΑΣΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΤΟΝΙΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ.
    ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΒΓΑΛΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΚΑΡΥΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 27,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ANTE RE POULIMENOI EINAI OLOI RE!!!POULISAN TON SPASI TOU DOMOUHTCIDI KAI PIGAN ME TON KARUDA......KAI OLA AFTA EGINAN TIN PARASKEUI TO BRADI..........OUUUUU RE!!!TO BOULO THA PARETE TIN EPOMENI FORA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δομουχτσιδη ΕΧΑΣΕΣ την ευκαιρια στις επομενες εκλογες να εισαι δημαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος είπε...
    Τη δευτερα ολοι οι σπαστικοι θα βριζουν τον Φ.Δ,ειναι το τελειο εξιλαστηριο θημα για αυτες τις εκλογες.Caracal milise.

    13 Νοεμβρίου 2010 8:50 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οσοι απο τον Σπαση εχασαν την κουταλα κατηγορουν τον Δομουχτσιδη.
    Εσεις και μονον εσεις φταιτε. Παρτε το χαμπαρι.
    Αντε δουλεψτε και λιγο τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. thewrw pws o fourfouris den einai to eksilastirio thima , alla sinebale kathoristika stin itta tou Spasi afou enw oloi ekanan pisw , autos 11:57 etrexe na katathesei sindiasmo mono kai mono apo tin allazoneia tou....auto leei polla , kathws kai i oli tou simperifora kata tin proeklogiki periodo! o anthrwpos einai anaksiopistos kai oi spasikoi tha einai afeleis an ton stiriksoun stis epomenes ekloges.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΦΟΥΡΦΟΥΡΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΥΣ.ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕ ΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ.ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ.ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ,ΛΑΙ ΨΕΥΤΗς.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ.ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΑΚΡΙΤΟΧΩΡΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΣ.ΚΡΙΜΑ:::::::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Δομουχτσιδης ειχε και εχει καθε δικαωμα οπως ολοι οι πολιτες να πολιτευτει.
    Γιατι θα πρεπει να ρωτησει καποιον?
    Γιατι θα επρεπε να κάνει πισω για τον Σπαση?
    Ποιος ειναι δηλαδη ο Σπασης? Και αν ηταν καλώς θα εβγαινε οσους και να ειχε αντιπαλους.
    Αλλα για την ανυπαρξια του δεν φταινει οι αλλοι.
    Γιαυτο παψτε να προσπαθειτε να βρειτε αλλοθι για την ανυπαρξια του αρχηγου σας και την δικη σας και συνηθιστε τωρα στην αντιπολιτευση.
    Δεν ειναι κακο. Και ο Σπασης να παραιτηθει γιατι αρκετα ασχολήθηκε. Οτι ηταν να δωσει (το τιποτε δηλαδη) το εδωσε.
    Αντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. gia ton 9:44 , o fourfouris exei dikaiwma na politeutei ekei pou ton pernei kai oxi na erxetai apo to pouthena kai na thelei na lisei ta problimata tou dimou sintikis pou poli amfiballw ean ta kserei. i poli dimokratia mas exei faei...o neos kallikratikos dimos apaitei empeiria stin autodioikisi kai den einai gia na ikanopoieisei tin allazoneia kapoiwn na exoun eksousia.ksipniste epitelous....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ασε ρε φουρφουρι μιλας και εσυ....σαν τον Σπαση δεν εχει,εντιμος,ηθικος... ο Σπασης τιμαι τα παντελονια που φοραει!!ρε ακους οχι σαν τον δικο σου τον δομουχτσιδη που δεν κραταει το λογο του...ο πουλημενος..αντε τωρα μην πω παραπανω πραγματα...και μην προσπαθειται καν να κατεβετε στις επομενες εκλογες γτ τσαμπα θα προσπαθησετε...ουτε με σφερες βγαινετε.....παλιο φουρφουρια.......οταν καποιος δεν μπορει να κρατησει τον λογο και αλλαζει απο λεπτο σε λεπτο δεν κανει για δημαρχος βαλτε το καλα στο φουρφουρικο μυαλο σας!!αντε γεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα καρποφόρα δένδρα, βρίσκονται στους αγρούς, σε έφορες κοιλάδες και κατατάσσονται ένα επίπεδο πιό κάτω από τα πεζοδρόμια. Είναι αυτά, που πάντοτε λιθοβολούνται, για να υφαρπαχθεί ο καρπός. Τα πεζοδρόμια βρίσκονται κεκαλυμένα κατά εκατοντάδες στις πόλεις και προκαλούν πολλές φορές και σύγχυση. Ένα είναι το συμπέρασμα ότι ακόμη και τώρα το καρποφόρο προφίλ του Φώτη ενοχλεί. Σε ό,τι αφορά τον χειρισμό της εκλογικής δυναμικής του, να ψηφίσουν κατά την άποψή τους, την επόμενη επαναληπτική εκλογή, αποκαλύπτοντας εντίμως και την δική του προσωπική στάση, διακρίνει κανείς ότι εκδήλωσε τον σεβασμό του προς αυτούς που τον στήριξαν, ως αποτέλεσμα του ήθους, της αξιοπρέπειας που τον διακρίνει, καθώς και της τιμιότητας του αγώνα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή