20.10.10

Να πάρουν θέση οι υποψήφιοι ...

Επειδή πιστεύουμε πως "η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να φαίνεται μόνο τίμια, αλλά και να είναι" και με αφορμή τα σχόλια αναγνωστών (σε άσχετη ανάρτησή μας) γύρω από την έντονη φημολογία που εμπλέκει πολιτικό πρόσωπο της τοπικής επικαιρότητας στα πάμπολα «λαδώματα» της SIEMENS (έχουμε χάσει τον λογαριασμό πλέον) καλό θα ήταν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Σιντικής να πάρουν θέση.
Οι καιροί είναι πονηροί, ο κόσμος έχει κουραστεί και το μόνο που δεν θα βοηθούσε το προεκλογικό κλίμα, θα ήταν η έντονη παραφιλολογία (που ήδη έχει αναπτυχθεί) για τον υποψήφιο που φέρεται να «λαδώθηκε» από την γερμανική πολυεθνική.
Εξάλλου ζούμε στη χώρα της υπερβολής, όπου η τρίχα γίνεται τριχιά, αλλά πιστεύουμε ταυτόχρονα πως χωρίς φωτιά δεν υπάρχει καπνός.
Για να μην υπάρχει καμία απολύτως «γκρίζα» σκιά, και εκφράζοντας τον μέσο ψηφοφόρο της Σιντικής, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ και ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ τους τρεις υποψήφιους Δημάρχους μας, να πάρουν ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ για το θέμα και παράλληλα να ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, όπως συμβαίνει και με τους εθνοπατέρες μας, προκειμένου να σταματήσουν ΤΩΡΑ τα όσα ακούγονται και λέγονται ψιθυριστά και σίγουρα δεν τιμούν τον πολιτικό πολιτισμό μας.
Ρωτάμε λοιπόν εάν υπήρχε υποψήφιος (που με οποιαδήποτε ιδιότητα) είχε σχέσεις με έργα της SIEMENS για το ελληνικό δημόσιο
Κάθε πληροφορία που θα βοηθόύσε στην έρευνά μας (και επειδή οι τοπικοί δημοσιογράφοι βόσκουν αλλού) θα παρακαλούσαμε να μας τη στείλετε prive στο mail μας (και όχι ως σχόλιο στην συγκεκριμένη ανάρτηση) για να την αξιολογήσουμε.

1 σχόλιο: