25.10.10

Κέρδισε ο Σπάσης τις εντυπώσεις

Για να είμαστε δίκαιοι, κατά κοινή ομολογία ο Σάκης Σπάσης ήταν ο μεγάλος νικητής του DEBATE του ΔΙΚΤΥΟ.
Όχι μόνο έδωσε με σαφήνεια απαντήσεις στις ερωτήσεις που του τέθηκαν από τον Γιώργο Καπετάνιο, αλλά πέρασε και στην αντεπίθεση "στριμώχνοντας" τον Απόστολο Καρύδα, που επιβεβαίωσε με την παρουσία του τον χαρακτηρισμό "ξεπερασμένος".
Θέλουμε να είμαστε δίκαιοι με όλους, αλλά πιστεύουμε πως ο ¨ανύπαρκτος" Σπάσης έκανε τη διαφορά, απέναντι στον "ξεπερασμένο" Καρύδα, που δείχνει φανερά εκνευρισμένος όταν ζορίζεται. Συμβουλή Απόστολε. Η συνεχής "εγωκεντρικότητά" σου, μόνο κακό κάνει σε εσένα και στον συνδυασμό σου. Λειτουργείς με λογική 1980 και νομίζουμε πως αυτή η αλαζονική συμπεριφορά σου, θα σου στοιχίσει τη νίκη στις εκλογές.
Όσο για το "φουρφούρι" Δομουχτσίδη, προσπάθησε μεν, αλλά δεν έπεισε δε. 

17 σχόλια:

  1. Οντως ο Σπάσης ήταν καλύτερος ειδικά στους απευθείας διαλόγους που είχαν με τον Καρύδα.
    Βέβαια πολλά γενικά και αόριστα είπε, αλλά φάνηκε οτι ο Καρύδας υστερεί στον διάλογο.
    Ο Δομουχτσίδης προσπάθησε αλλα φάνηκε η απειρία του στα πολιτικά. Τον έσωσε λίγο η σκηνική του παρουσία.
    Γενικά και οι 3 είναι λίγοι για δήμαρχοι.
    Συμπέρασμα.
    Μάλλον χάνετε μια τετραετία για τον Δήμο Σιντικής με αυτούς που μπλέξαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΟΝ ΑΛΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΒΛΕΠΕΣ. ΤΗ ΑΠΑΝΤΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΝΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΦΩΝΙΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣ ΕΔΩ ,ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜ\ΧΕΙΟ ΣΤΗΣ ΔΕΚΑ ΤΗΣ ΜΙΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗΣ ΜΙΑ. ΤΥΧΕΩ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΟ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΕ 14 ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΕΝΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑΝ ΤΕΜΠΕΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tι λέτε, βρε παιδιά;;;;; Ο Σπάσης δεν ήξερε το χρέος του δήμου του!!!!!!Αν είναι δυνατόν...Και μου λέτε για τον "ξεπερασμένο" Καρύδα; Ο Καρύδας τουλάχιστον δουλευει και αυτό το ξέρουμε όλοι πολύ καλά. Αν δε θέλετε να το δείτε είστε άξιοι της μοίρας σας! Άντε πια, του κόσμου τις χαζομάρες διαβάζουμε πια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΟΝ 2.13. ΑΝΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΑΤΕΣ. ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΤΙΑ ΤΟΥ 80 (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΟΝ 2.13. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ; Ο ΣΠΑΣΗΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΠ' ΟΤΙ ΞΕΡΩ, ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ (ΠΙΣΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΤΡ. ΛΕΣΧΗ) ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΗ (ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ). ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!! ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2:13....και εσυ που ξερεις οτι παει 10 η ωρα στο δημο και φευγει 13:00.........για πες κυριε ανωνυμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΤΟΥ.2,28 ΓΙΑ ΤΟΝ 2,39 ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΠΟΝΥΜΟΣ ΤΟ ΞΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΙΜΑΡΧΙΑ , ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΑΠΩ ΟΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μαθε πρωτα να γραφεις σωστα και να μιλας και μετα ελα να μιλησουμε.......3:56

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αναρωτήθηκα πραγματικά μετις ικανότητες του Σπάση στην εκπομπή-,μπορούσε να μιλάει με διαφορετικο ρυθμό από αυτό που συνήθως έχει (αγουροξυπνημένου)- Μήπως έπρεπε πριν την εκπομπή να του κάνουν αντιντόπινγκ κοντρολ, μήπως δεν έπαιζε επί ίσοις όροις με τους άλλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΞΙΝΗ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ ΣΕΡΡΩΝ ΑΝΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΟΥ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΗΧΕΙ ΛΟΓΟ ΔΥΣΤΟΚΙΑΣ – ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ……………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. simera o Prwthipourgos tis xwras anakoinwse pws an den psifisoume PASOK stis 7 Noembriou tha pame se prowres ekloges.....auti einai i dimokratia tou sosialismou!! ksipna psifofore NEODIMOKRATI tou DIMOU KERKINHS kai maurise OLOUS tous ipopsifious DEKSIOUS tou ANEKSARTITOU-BENIZELLIKOU KARIDA.....giati erxetai kai trito mnimonio!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ '80 ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ....ΔΕΞΙΟΣ ΤΟΡΟΥΝΙΔΗΣ ΑΠΟ ΙΚΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΡΘΕ ΙΚΑ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ. ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΤΟΡΟΥΝΙΔΗΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΠΟΧΗ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΤΟ '98. ΠΡΑΣΙΝΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΚΑΡΙΚΗ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΒΥΡΩΝΕΙΑΣ. ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ-ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ , ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ. ΑΠΕΙΛΕΣ - ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΡΥΔΑ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΚΙΑΣ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. o spasis kalos alla den eprepe na katebei,kindinebei na ginei o neos dodakopoulos,na kaei o idios kai na ginoun iroes oi xoriates pou eixe kai anedi3e dipla tou(koronidis,abramis,tsintsios,karapiperis,kaxpanis panagiotidis,ktl)Caracal milise.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το προγραμμα του υπ.Δημαρχου-Αθανασιου Σπαση
    http://www.sintikiprotidinami.gr/index.php?catid=5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ 51,2%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στον 26 Οκτωβρίου 2010 2:45 μ.μ. Τύφλα να΄χουν τα EXIT POLLS μόνο που ξέχασες το Ο μπροστά 0 , 5 1 % με τον γέρο που θυμηθήκατε μετά από 20 χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΛΙΑ ΞΙΝΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΑΡΥΔΙΑ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή