12.11.10

Γιατί τρέχει ο Φώτης σαν τον Βέγγο ;

Γιατί από την Τετάρτη ο Δομουχτσίδης τρέχει δεξιά και αριστερά υπέρ του Σπάση, ζητώντας από τα στελέχη του και τους ψηφοφόρους του να  υπερψηφίσουν τον Δήμαρχο Σιδηροκάστρου και να μην επιτρέψουν "παλινόρθωση" του Καρύδα ;
1ον. Του υποσχέθηκαν το "χρίσμα" της ΝΔ στις δημοτικές 2014.
2ον. Του υποσχέθηκαν θέση στη βουλευτική λίστα της ΝΔ στις επόμενες εκλογές.
3ον. Του υποσχέθηκαν να τον τοποθετήσουν ... manager στα λουτρά.
4ον. Του υποσχέθηκαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες (λεπτομέρειες δεν γνωρίζουμε).

14 σχόλια:

  1. Kala kanei.Ekei anikei.Dekto kai sevasto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΦΩΤΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ontos etsi einai alla simera deixnei metaniomenos gia tin deuteri gkafa tou....kai giauto to kafedaki proi-proi aggalia me ton Abrami Sotiri kai 2-3 allous giati tin akouse gia ta kala...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το υπουργείο χωρίς χαρτοφυλάκιο δίπλα στο Πρωθυπουργό, ευροβουλευτή στις Βρυξέλλες και πρόεδρο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου κι όχι μόνο ίσως κι αντιπρόεδρο της Διεθνούς Σοσιαλιστικής.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τη δευτερα ολοι οι σπαστικοι θα βριζουν τον Φ.Δ,ειναι το τελειο εξιλαστηριο θημα για αυτες τις εκλογες.Caracal milise.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Φ.ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΨΗΦΟ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ Μ......Σ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ ΒΡΩΜΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ Φ.ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!!! ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΣΤΗΝ ΣΙΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημοσιως στηριξη στον Σπαση δεν εδωσε ο Δομουχτσιδης και καλα εκανε. Αν τωρα αυτος θελει προσωπικα να τον ψηφισει δικαιωμα του.
    Υποσχεσεις για τις επομενες εκλογες δεν μπορει να δωσει κανεις, γιατι δεν ξερουμε αν θα ειναι τα ιδια κομματα, οι ιδιοι ανθρωποι κλπ.
    Ο Δομουχτσιδης εκανε το σωστο οπως εκανε και μια πολυ καλη παρουσια στις εκλογες, βαζοντας τις βασεις για την επιτυχια την επομενη φορα , καθως οποιος και να εκλεγει μανταρα θα τα κανει, αφου δεν διαθετουν ιχνος διοικητικης ικανοτητας και προσοντων.
    Ασε που οποιος χασει απο τους 2, εξαφανιζεται πολιτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ξερω γιατι αλλα οταν ειδα στα καναλια τον δομουχτσιδη να περπατανε διπλα διπλα με τον σπαση μου θυμισε εντονα την περιφημη χειραψια μπροστα στις καμερες του παπαπαναγιωτου με τον μυτιλιναιο που οδηγησε στα γνωστα αποτελεσματα!
    Φωτιε,καλυτερα διοικητης σε ταγμα,παρα στρατιωτης σε συνταγμα.δεν νομιζεις?
    Τουλαχιστον βρε παιδι μου επρεπε να απαιτησεις να ερθουν αυτοι στο εκλογικο σου κεντρο και να ζητησουν την στηριξη σου και οχι αυτο που ειδαμε στην τηλεοραση!!!
    Δεν ξερω αν το μετανοιωσες,αλλα πιστευω οτι δεν ηταν και το καλυτερο θεαμα αυτο για σενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αυριο ολοι μαζι για την μεγαλη ανατροπη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ 9'56 !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. KONOZE THA ITHELA NA SE ROTISO..THA IPARHIS THN DEFTERA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατί να μην υπάρχουμε ? Μήπως να το θέσουμε σε ψηφοφορία ? Πιστεύουμε πως η παρουσία μας όλο αυτό το διάστημα λειτούργησε εποικοδομητικά παρά τις αδυναμίες που παρουσιάστηκαν.
    Konozos Team

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ase re karudopoulo..... Tha sas min ta karydia ipame min anxoneste....

    ΑπάντησηΔιαγραφή