30.9.10

Καβάλησαν ήδη το καλάμι ...





Απόσπασμα από ομιλία του Απόστολου Καρύδα προς τους υποψήφιους Δ.Σ του συνδυασμού του, απο την περιοχή του Σιδηροκάστρου
Οι υπογραμμίσεις και τα σχόλια που ακολουθούν, δικά μας.

"Κλείνοντας θέλω να σας μεταφέρω την ατμόσφαιρα νίκης και αισιοδοξίας του συνδυασμού μας. Χάρη σε σας που έχετε από καιρό συστρατευθεί στον αγώνα, την σκληρή δουλειά πολλών ανθρώπων και την απήχηση του αυτοδιοικητικού μας μηνύματος ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ. Προηγούμαστε σε πρόθεση ψήφου, σε οργάνωση, σε ιδέες, σε στελέχη, σε υποψηφίους. Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ. Η ώρα που η ‘’ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ’’ θα είναι η νέα Δημοτική αρχή Σιντικής πλησιάζει. Στο νικηφόρο αυτό αγώνα σας καλώ να αφιερώσετε όλες σας τις δυνάμεις και το πνεύμα σας, ολοκληρώνοντας έτσι το καινοτόμο αυτοδιοικητικό μας εγχείρημα. ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. Καλή επιτυχία και καλό κουράγιο".
Απόστολε με όλο το σεβασμό, κάποιοι σε είχαμε και καθηγητή, πρέπει να χαμηλώσεις τους τόνους, γιατί σε βλέπουμε να την πατάς όπως ο λαγός στο μύθο του Αισώπου με τη χελώνα. Η ρητορική σου θυμίζει δεκαετία 1980 και σκληρό ΠΑΣΟΚ και ο κόσμος δεν θέλει να ακούει παπατζιλίκια. Το εάν ο συνδυασμός σου είναι πρώτος, άσε να το δείξει η κάλπη. Έχεις στα χέρια σου κάποια δημοσκόπηση και υποστηρίζεις πως είσαι μπροστά σε πρόθεση ψήφου ; Γιατί εμείς πληροφορούμαστε άλλα. Ξεκαβάλησε το καλάμι, γιατί οι εποχές έχουν αλλάξει.

2 σχόλια:

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΕΛΩΝΑ
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ. ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΚΑΡΥΔΑΣ; ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ 80 ΟΝΟΜΑΤΑ. ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙς 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ; ΜΕ 80 ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΑΣΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. me tin moni diafora oti o lagos aytos den koimate,kai ta onomata eine 50 + 66 + ; = kanto monos. gia to allo uema poy to jeris mono esi...........den ua xasi

    ΑπάντησηΔιαγραφή