22.9.10

Καμία απάντηση για τη νησίδα.

Περιμέναμε πως ο επικοινωνιακός κ.Καρύδας, θα απαντούσε στο ερώτημα που έθεσε αναγνώστης μας και δημοσιοποιήσαμε, σχετικά με τη νησίδα του Κρουσοβίτη (διαβάστε τη σχετική ανάρτηση).
Η σιωπή του ιδίου και των συνεργατών του, μας προβληματίζει. Μικρός ήμουν το 1994 όταν δεξιά και αριστερά "καμάρωνε" για τη νησίδα μέσα στον χείμαρρο, λέγοντας πως πρόκειται για ένα έργο που θα αλλάξει την εικόνα της πόλης μας.
Τελικά το μόνο που κατάφερε, ήταν να δημιουργήσει έναν υπαίθριο χώρο στάθμευσης, μέσα στον Κρουσοβίτη. Παγκόσμια πρωτοτυπία. Parking μέσα στο ποτάμι. 
Πιστεύουμε πως ο καθ΄ όλα συμπαθής Απόστολος, θα δώσει μια απάντηση. Την οφείλει κυρίως στους συνδημότες του Σιδηροκαστρινούς,

1 σχόλιο:

  1. Η απάντηση στον άνευ στοιχείων αγωνιωδώς ερωτόντα είναι η εξής:1ον. Η ερώτηση έχει νόημα και σημασία, αν είναι γνωστός ο ερωτών (για να γίνουν με σαφήνεια κατανοητές οι προθέσεις του). 2ον. Το ζωηρό σας ενδιαφέρον μάλλον θα έπρεπε να είχε εκδηλωθεί από το 1994 και μέχρι σήμερα βέβαια, αλλά κατανοείτε ότι το όψιμον της ενέργειας δημιουργεί δυσπιστίες. 3ον. Το νησάκι είναι parking, διότι εκεί κατήντησε τα τελευταία 16 χρόνια. 4ον. Ως επόμενη δημοτική αρχή σε πολύ λίγο καρό θα φροντίσουμε να επαναφέρουμε ''το μόρφωμα'' στη κατάσταση που το οραματίστηκαν οι δημιουργοί του. Εντωμεταξύ μέχρι τότε ευελπιστούμε ότι θα αποκαλύψετε την ταυτότητά σας.

    Από τη Συντονιστική Επιτροπή του συνδυασμού ''Ενότητα και Ελπίδα για την Σιντική'' με υποψήφιο δήμαρχο τον Απόστολο Καρύδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή