21.9.10

Φώτη τα πιστεύεις αυτά που λες ;
















Απόσπασμα από συνέντευξη Φώτη Δομουχτσίδη στην εφημερίδα ΤΥΠΟΣ του Νίκου Τσέπελα (21 Σεπτεμβρίου 2010). Με "κόκκινα" οι παρατηρήσεις μας.

Κύριε Δομοχτσίδη πως πορεύεται η δημοτική σας κίνηση;
Η δημοτική μας κίνηση, «ΣΙΝΤΙΚΗ: ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» φιλοδοξεί να θεμελιώσει το δήμο του μέλλοντος, μέσα από την εφαρμογή ενός συγκεκριμένο προγράμματος ανάπτυξης με εθνική και ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, μέσα από το μεράκι, την φαντασία και την ευρηματικότητα των Νέων, μέσα από την ενεργοποίηση των κοινωνικά αποκλεισμένων Ατόμων με Αναπηρίες, μέσα από την εμπειρία και τη γνώση, που απορρέει από την Τρίτη Ηλικία.
Κάθε τέσσερα χρόνια ακούμε τα ίδια. Copy Paste το όραμα του κ.Δομουχτσίδη. Το πρόβλημα στον δήμο μας είναι η "ενεργοποίηση των κοινωνικά αποκλεισμένων Ατόμων με Αναπηρίες" ; Μη τρελαθούμε τώρα. Που έμαθαν μια "καραμέλα" και την πιπιλίζουν όλοι ... Ο κόσμος θέλει συγκεκριμένες προτάσεις και όχι αοριστολογίες. Από αυτά χορτάσαμε τόσα χρόνια. `Ταξίαρχέ μου άλλο Λωζάνη, άλλο Κοζάνη. Άλλο πολιτική, άλλο στρατός. Πως να το κάνουμε ; 

Πρόκειται για μια «συλλογική απόφαση;
Μια συλλογική απόφαση που ελήφθη από κοινού με εκατοντάδες συνδημότες μου, τους οποίους έφεραν κοντά, κοινές αγωνίες και αναζητήσεις για τον τόπο μας.
Η δημοτική μας κίνηση είναι το επιστέγασμα μια συλλογικής δράσης που επί μήνες ανελήφθη από συμπολίτες, από τη μια άκρη του νέου δήμου έως την άλλη, όπως διαμορφώθηκε από το σχέδιο «Καλλικράτης» και εγώ ηγούμαι της κίνησης, που είναι «χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και δεσμεύσεις, δίχως «κομματικά» χρίσματα και άνωθεν εντολές».
Όντως Φώτη. "Εκατοντάδες" συνδημότες σου, είναι στο πλευρό σου. Τόσοι πολλοί, που ακόμη δεν ανακοίνωσες ούτε το 1/3 του συνδυασμού σου. Μάλλον συνωστίζονται ποιος θα πρωτομπεί στη λίστα. Αφού η κινησή σου δεν έχει "κομματικές εξαρτήσεις" όπως λες, γιατί εκλιπαρείς μέχρι σήμερα να πάρεις το χρίσμα της Ν.Δ ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου