30.9.10

Μιχάλη μας αρέσεις :)

To διαβάσαμε στο Infoserres.gr και μας βρίσκει σύμφωνους : 
Επειδή σε αυτόν τον τόπο όλοι στριμώχνονται για την ... "καρέκλα", αξίζει να επισημάνουμε την απόφαση του πρώην δημάρχου Σιδηροκάστρου Μιχάλη Δοδακόπουλου, να θέσει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου, ως απλός υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Δεμερτζή για τον διευρυμένο δήμο Σιντικής.
Η απόφαση αυτή, ασφαλώς και τιμάει τον πρώην δήμαρχο, που αποδεικνύει πως δεν έχει "κόμπλεξ" ανωτερότητας και πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να βοηθήσει το νέο ξεκίνημα της Τ.Α στην περιοχή του, ακόμη και ως απλός στρατιώτης και από οποιοδήποτε μετερίζι.
Όσοι λοιπόν σκοπεύετε να ψηφίσετε τον συνδυασμό του Νίκου Δεμερτζή, ένας σταυρός προτίμησης, αξίζει να τον διαθέσετε για τον πρώην δήμαρχο.

5 σχόλια:

  1. xaxaxxaxaa........poly antikoimenikoi eistai !!!! oi maskes epesan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟΝ 30-9-2010, ΩΡΑ 10.18
    ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΧΑΧΑΝΟ; ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΟΔΑΚΟΠΟΥΛΟΥ; ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΤΕ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ. ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΗ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΩ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΡΥΔΑΣ Η ΕΝΑΣ ΣΠΑΣΗΣ.
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΕΜΕΡΤΖΗ; ΑΥΤΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 11-10-2010 ΩΡΑ 8.58

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. apo magiras lantzieris ama ma8is sti koy...... KARAKOL milise.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΔΑΚΟΠΟΥΛΟ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ; ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΣΗ!!! Ο ΑΝΡΩΠΟΣ ΗΘΕΛΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΤΗΡΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή